«Φαβορί για Ρονάλντο η Παρί Σεν Ζερμέν, μένει στην Ρεάλ ο Μπέιλ»

«Φαβορί για Ρονάλντο η Παρί Σεν Ζερμέν, μένει στην Ρεάλ ο Μπέιλ»

bet365

Η «Telegraph» βλέπει πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ούτε η αντικατάσταση του Ράφα Μπενίτεθ από τον Ζιντάν είναι ικανή να κρατήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μαδρίτη, σύμφωνα με την «Telegraph».

Το εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένει να κάνει την κίνησή της για τον παίκτη, αν κι η Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίζεται ως φαβορί για την απόκτησή του.

Παράλληλα, ο αρθρογράφος που υπογράφει το ρεπορτάζ στέκεται στα προβλήματα που έχει ο 31χρονος Πορτογάλος στα γόνατα, γεγονός που κάνει την ομάδα του να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να ακούσει προτάσεις.

Μάλιστα, πηγή μέσα από την Ρεάλ φέρεται να έχει πει: «Μεταξύ των Μπέιλ και Ρονάλντο, ο Ρονάλντο είναι ο παίκτης που αναμένεται να αποχωρήσει από το σύλλογο. Ο Μέιλ είναι ακόμη το μέλλον, ενώ τα καλύτερα χρόνια του Ρονάλντο είναι πίσω του. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για να αποσπάσουν τον υπογραφή του, αλλά η Γιουνάιτεντ αναμφίβολα θα προσπαθήσει».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα