Πρόκριση... τώρα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Πρόκριση... τώρα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

bet365

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δοκιμάζονται σε Γιάννενα και Χανιά αντίστοιχα, έχοντας στόχο να «καθαρίσουν» την πρόκριση από σήμερα.

Η φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζεται με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει στα Γιάννενα τον ΠΑΣ και τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στα Χανιά.

Οι «πράσινοι» παίζουν στις 15:00 στις «Ζωσιμάδες», εκεί όπου ο Αντρέα Στραματσόνι αναμένεται να ξεκινήσει την 11άδα του με τον Μπουμάλ. Ο Κοτσόλης θα είναι κάτω από τα δοκάρια κι οι Βέμερ, Τελάντερ, Σάντσεθ, Πράνιτς θα είναι στην άμυνα. Οι τρεις του κέντρου θα είναι οι Ζέκα, Αμπέντ και Λαγός. Καρέλης και Μπουμάλ θα είναι στα άκρα κι ο Πέτριτς θα είναι λογικά στην κορυφή.

Για τον ΠΑΣ, ο Γιάννης Πετράκης θα ξεκινήσει με τους Περιστερίδη κάτω από το τέρμα και τους Ναδάλες, Μιχαήλ, Μπέριο και Καρανίκα στην άμυνα. Ακόστα, Γαρουφαλιάς, Τσουκαλάς και Ηλιάδης θα είναι στο κέντρο κι οι Ίλιτς-Γιάκος στην επίθεση.

Θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση ; Σε απόδοση 2.05 στην Expekt το διπλό του «τριφυλλιού».

Η δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας διεξάγεται στις 17:15, με το Μάρκο Σίλβα να ξεκουράζει αρκετούς βασικούς παίκτες του (Ντα Κόστα, Ρομπέρτο, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνη, Τσόρι). Στην αποστολή, ωστόσο, υπάρχουν οι Μανιάτης, Ερνάνι και Πουλίδο και δεν αποκλείεται να τους δούμε να αγωνίζονται. Πάντως, σύμφωνα με τις ενδείξεις αναμένεται να δούμε μια 11άδα με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια τους Αυλωνίτη και Σιόβα ή Βούρο στο κέντρο της άμυνας και τους Σαλίνο - Τσιμίκα στα άκρα.

Ζντιέλαρ και Καμπιάσο θα είναι στον χώρο του κέντρου, με τον Κολοβό μπροστά και τους Πάρντο και Σεμπά να κινούνται δεξιά και αριστερά του Ιντέγε.

Για τους γηπεδούχους, ο Μπλάζιτς θα είναι στο τέρμα κι οι Παγώνης, Καρτσάμπας, Διαμαντόπουλος, Μπριλάκης θα είναι στην άμυνα. Μπουζούκης και Νύκταρης θα είναι στο κέντρο με το Μασάδο να έχει δημιουργικό ρόλο, ενώ ο Γκέσιος θα είναι ο μόνος προωθημένος κι οι Τσούτσης-Δεινόπαππας θα είναι στα άκρα.

5/1
Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης 0-3
Βέροια-Ηρακλής 0-1

6/1
Πλατανιάς-Ατρόμητος 0-0
Εργοτέλης-Πανιώνιος 0-1
Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-1
Καλλονή-ΠΑΟΚ 2-1

7/1
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός (15:00)
Χανιά-Ολυμπιακός (17:15)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα