Καλδερόν: «Η Ρεάλ μίλησε με Μουρίνιο»

Καλδερόν: «Η Ρεάλ μίλησε με Μουρίνιο»

Ο Ραμόν Καλδερόν επιβεβαίωσε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης επικοινώνησε με τον Ζοσέ Μουρίνιο, πριν στραφεί στην επιλογή του Ζινεντίν Ζιντάν για τον πάγκο της.

Καλδερόν: «Η Ρεάλ μίλησε με Μουρίνιο»

«Δεν νομίζω ότι είναι μυστικό πως ο Ζοσέ Μουρίνιο άρεσε στον πρόεδρο και ο Πέρεθ επικοινώνησε μαζί του πριν αποφασίσει να προχωρήσει με τον Ζιντάν. Τελικά, ο Μουρίνιο δεν ήθελε να έρθει σε αυτό το σημείο της σεζόν και ο Ζιντάν ήταν εδώ ήδη, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι συμβαίνει στις επόμενες εβδομάδες» εξήγησε ο άλλοτε πρόεδρος των Μερένγκες.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε και για τη φημολογία που θέλει τη Ρεάλ να κινείται για τον Αζάρ, εξηγώντας: «Πιστεύω πως ίσως κοιτάζουν για τον Αζάρ. Ο κόσμος μιλάει συνέχεια γι' αυτόν, αλλά έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι και δεν έχει πει τίποτα σχετικό με αποχώρησή του. Οπότε δεν είναι ζήτημα χρημάτων, όπως έχω πει πολλές φορές, είναι ζήτημα αν θέλει ο παίκτης να φύγει. Δεν έχουμε ακούσει τίποτα τέτοιο. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε στο τέλος του χρόνου τι συμβαίνει με τους παίκτες που είναι στη Ρεάλ, για να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε στο επόμενο μεταγραφικό παράθυρο».

Best of internet