Πογιέτ: «Παίξαμε δυνατά και νικήσαμε»

Πογιέτ: «Παίξαμε δυνατά και νικήσαμε»

Πογιέτ: «Παίξαμε δυνατά και νικήσαμε»

Ο Γκουστάβο Πογιέτ τόνισε ότι ο Λεβαδειακός μπήκε καλά στα πρώτα λεπτά του αγώνα αλλά στη συνέχεια η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε.

«Ο Λεβαδειακός μπήκε καλά στα πρώτα λεπτά όμως εμείς στη συνέχεια καταφέραμε και παίξαμε δυνατά και πήραμε το παιχνίδι», είπε στην κάμερα του OTE ο Ουρουγουανός αμέσως μετά την λήξη και ενώ τα φώτα στο γήπεδο της Λιβαδειάς είχαν ήδη σβήσει...

Λίγη ώρα μετά, στη συνέντευξη Τύπου, ο Πογιέτ είπε τα εξής.

«Δουλεύουμε πολύ σκληρά. Είναι ξεκάθαρο αυτό που ζητάμε. Και μας έχει εκπλήξει το νούμερο των παικτών που θέλουν να έρθουν στην ΑΕΚ. Μένει να πάρουμε απόφαση. Το σημαντικό είναι να πάρουμε την σωστή απόφαση. Είμαι πολύ χαρούμενος για πολλούς λόγους. Ήταν ένα περίπλοκο παιχνίδι, με δύσκολες συνθήκες. Ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά και υποφέραμε στα πρώτα 15 λεπτά. Το γκολ βοήθησε πολύ για να ηρεμήσει η ομάδα και να αρχίζει να παίζει. Το πιο σημαντικό ήταν το δεύτερο ημίχρονο, που είχε τον άνεμο υπέρ του. Η πρόκριση είναι ακόμα ανοικτή. Το βασικό για μένα ήταν αυτό που ζήτησα από τους παίκτες μου, το έκαναν. Και αυτό ήταν να αποδώσουν καλά, αυτοί που έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής. Και να μου βάλουν δύσκολα. Υπήρξαν παίκτες με πολύ καλή απόδοση και μου έβαλαν δύσκολα και μπορώ να πω ότι μου αρέσει να μου βάζουν δύσκολα. Τώρα τον Ανέστη, τον γνωρίζω ακόμα περισσότερο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ανέστη, διότι μετά το ματς με τον Λεβαδειακό ήταν πεσμένος. Είναι μια θέση που μπορείς να κάνεις το λάθος. Το σημαντικό είναι να μην γίνονται επαναλαμβανόμενα λάθη. Και αυτό δεν έγινε. Το 2015 βγήκε άσχημα γι αυτόν, αλλά το 2016 μπήκε πολύ καλά».

Best of internet