Δίνει και Αζάρ για τον Μπέιλ!

Κώστας Ζάλιαρης
Δίνει και Αζάρ για τον Μπέιλ!

bet365

Ανάμεσα στα σενάρια που πληθαίνουν όσο περνάει η ώρα για το μέλλον του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης, εμφανίστηκε κι ένα που θέλει την Τσέλσι να προθυμοποιείται να δώσει ως αντάλλαγμα και τον Αζάρ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η κύρια διεκδικήτρια του απογοητευμένου Ουαλού αστέρα της Ρεάλ, αφού ήταν ίσως ο μοναδικός που δυσαρεστήθηκε από την απομάκρυνση του Ράφα Μπενίτεθ από την τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν να παρουσιάσουν ως δέλεαρ την παρουσία του Ράιαν Γκιγκς στον πάγκο, από τη στιγμή που ο Μπέιλ θαυμάζει τον συμπατριώτη του και θα ήθελε κάποια στιγμή στην καριέρα του να συνεργαστούν, ωστόσο, η Τσέλσι αντεπιτίθεται και έχει ένα πολύ δυνατό «όπλο».

Αυτό λέγεται... Εντέν Αζάρ! Η «Daily Mirror» κάνει λόγο για πρόθεση των «μπλε» να στείλουν τον Βέλγο στη Μαδρίτη σε περίπτωση που κάνουν κίνηση για τον Γκάρεθ Μπέιλ, δελεάζοντας ακόμα περισσότερο τους «μερένχες», σε αντίθεση με τη Γιουνάιτεντ που προσπαθεί να πείσει περισσότερο τον παίκτη κι εν συνεχεία τη «βασίλισσα» με ένα πιθανό εξωπραγματικό ποσό.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα