Γκονσάλβες: «Κανένα νόημα και καμία λογική το story για Ζενίτ...»

Γκονσάλβες: «Κανένα νόημα και καμία λογική το story για Ζενίτ...»

Δημήτρης Τομαράς
Γκονσάλβες: «Κανένα νόημα και καμία λογική το story για Ζενίτ...»

bet365

Για μία ιστορία που δεν έχει κανένα αντίκρισμα και λογική κάνει λόγο στο Gazzetta.gr ο ατζέντης του Μάρκο Σίλβα, αναφερόμενος φυσικά στο ενδιαφέρον της Ζενίτ.

Ο Κάρλος Γκονσάλβες είναι ο άνθρωπος που... τρέχει όλα τα θέματα γύρω από τον Μάρκο Σίλβα και το μέλλον του. Ο ατζέντης του Πορτογάλου τεχνικού δεν χάνει την ευκαιρία όποτε μιλάει σε εκπροσώπους του Τύπου να τονίζει το πόσο καλά είναι ο πελάτης του στον Ολυμπιακό.

Το Gazzetta.gr επικοινώνησε μαζί του με αφορμή τα όσα λέγονται, γράφονται και ακούγονται για τον Ίβηρα τεχνικό και τους Ρώσους. «Ειλικρινά δεν έχει κανένα νόημα και καμία λογική το story για την Ζενίτ και τον Μάρκο. Είναι εκτός πραγματικότητας (σ.σ. αναφέρεται στην προοπτική μίας τέτοιας συνεργασίας)», σχολίασε αρχικά ο εν λόγω ατζέντης, που είναι απόλυτα ενήμερος για όλα όσα έχουν διαρρεύσει αυτές τις ημέρες ενώ δέχθηκε αρκετές κλήσεις γι' αυτό το θέμα.

«Είναι μία ιστορία δίχως ουσία και αντίκρισμα. Πραγματικά δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω αυτήν την στιγμή», συμπλήρωσε σχετικά, δίχως να δεχθεί να διευκρινίσει εάν έχει όντως γίνει κάποια επαφή ή το κατά πόσον μπορεί να υπάρχει η οποιαδήποτε προοπτική. Και ο ίδιος ο Μάρκο Σίλβα πάντως λέει διαρκώς στην πατρίδα του το πως ο Ολυμπιακός τον καλύπτει και με το παραπάνω...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα