Από τη γιούχα στην... αποθέωση ο Μπενίτεθ

Από τη γιούχα στην... αποθέωση ο Μπενίτεθ

Κώστας Ζάλιαρης
Από τη γιούχα στην... αποθέωση ο Μπενίτεθ

bet365

Να σε αποδοκιμάζει ο κόσμος της ομάδας σου και οι αντίπαλοι οπαδοί να σε εκτιμούν απεριόριστα... Ο Ράφα Μπενίτεθ θα το ζήσει και αυτό με διαφορά λίγων ημερών, όταν το βράδυ της Κυριακής η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει με τη Βαλένθια στο «Μεστάγια».

Ο κόουτς της «βασίλισσας» άκουσε σχεδόν από ολόκληρο το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» να τον αποδοκιμάζει πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της Τετάρτης με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, όμως, την ίδια ώρα, κάποιοι άλλοι οπαδοί τον ευγνωμονούν.

Αυτοί, είναι οι φίλοι της Βαλένθια που ετοιμάζονται να τον υποδεχθούν στο «Μεστάγια» και να τον χειροκροτήσουν θερμά, ενώ, θα υπάρχει και ένα μεγάλο πανό που θα αναγράφει: «Αιώνια ευγνώμονες σ' εσένα».

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμα σου, αν σημειωθούν περισσότερα από τέσσερα τέρματα στο ματς της Μάλαγα με τη θέλτα για τη La Liga.

Τα δύο πρωταθλήματα (2002, 2004) και το Κύπελλο UEFA (2004) που κατέκτησε ο Ράφα Μπενίτεθ στη τριετή θητεία του στον πάγκο των «νυχτερίδων», είναι ... αρκετή αφορμή για τον κόσμο της ομάδας ώστε να τον αποθεώνει και ετοιμάζεται μια μικρή γιορτή για εκείνον, το βράδυ της Κυριακής.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα