ΠΑΕ Τρίκαλα: «Προσπαθούν να χειραγωγήσουν τον κόσμο»

ΠΑΕ Τρίκαλα: «Προσπαθούν να χειραγωγήσουν τον κόσμο»

ΠΑΕ Τρίκαλα: «Προσπαθούν να χειραγωγήσουν τον κόσμο»

Τα Τρίκαλα εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία τονίζουν πως γίνεται προσπάθεια χειραγώγησης του κόσμου της ομάδας με αφορμή την πρόσληψη του Γιώργου Μαραντά.

Μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Γιώργου Μαραντά στον πάγκο των Τρικάλων, υπήρξαν δημοσιεύματα τα οποία ήθελαν απογοητευμένο τον κόσμο της ομάδας από αυτή την κίνηση. Γι' αυτό και η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση σε έντονο ύφος...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δυσαρέσκεια επικρατεί στους κόλπους της διοίκησης του ΑΟΤ για δημοσίευμα για δήθεν δυσαρέσκεια του κόσμου της ομάδας για την πρόσληψη του κ. Μαραντά στην θέση του προπονητή της ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Γιαλιάς και η διοίκηση δεν μπορούν να κατανοήσουν το σκοπό της κακόβουλης κριτικής στον κ. Μαραντά από την πρώτη ώρα ανάληψης των καθηκόντων του. Δεν μπορεί κανείς να κατανοήσει γιατί ο κ. Κοντοχρήστος και η ιστοσελίδα του εξαπέλυσε τέτοια επίθεση κατά της διοίκησης του ΑΟΤ για την επιλογή της.

Όταν η ίδια διοίκηση έχει την ομάδα στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και όταν κάθε ημέρα ανακοινώνει μεταγραφές παικτών από το πάνω ράφι. Από την διοίκηση τονίζουν ότι δεν θα ανεχθούν ξανά τέτοιου είδους δημοσιεύματα και πως την επόμενη φορά που κάποιος θα προσπαθήσει να «χειραγωγήσει» τον κόσμο θα αναγκαστεί να πάρει τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της ομάδας. Τέλος πια στη διγλωσσία και στην άσκηση πολιτικής εις βάρος μιας ιστορικής ομάδας… Όλοι κρίνονται για τα γραφόμενά τους και θα κριθούν εκεί που πρέπει και από εκείνους που πρέπει. Τέλος, ο κ. Γιαλιάς έχει δείξει ότι πάντα μιλάει με πράξεις και δεν μένει στα λόγια».

Best of internet