Βιγιαρεάλ – Βαλένθια 1-0

Γιώργος Καραμάνος
Βιγιαρεάλ – Βαλένθια 1-0

bet365

Το Κίτρινο Υποβρύχιο της Βιγιαρεάλ πήρε (1-0) το ντέρμπι με τη Βαλένθια και αναδύθηκε στην 4η θέση. Χωρίς νίκη σε τρία ματς στην Primera ο Γκάρι Νέβιλ.

Η σεζόν της Βιγιαρεάλ είναι εκπληκτική και φρόντισε να το επιβεβαιώσει και στο τοπικό ντέρμπι του Λεβάντε. Στο «Μαδριγάλ» αφού στάθηκε και τυχερή, με τον Αρεολά να έχει τρεις σημαντικές επεμβάσεις, νίκησε 1-0 τη Βαλένθια και ανέβηκε στην 4η θέση, στο +2 από την Θέλτα και μόλις στο -3 από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Το γκολ που έκρινε το ματς το σημείωσε ο σούπερ φέτος Μπρούνο με φανταστική εκτέλεση φάουλ (64') και ενώ είχε απειλήσει με τον ίδιο τρόπο νωρίτερα. Η Βαλένθια αντιθέτως συνεχίζει να απογοητεύει και στην εποχή Γκάρι Νέβιλ. Με τον Αγγλο στον πάγκο της έφτασε τις τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς και παραμένει στο -8 από το σεντόνι.

* Στο 87' έκανε ντεμπούτο ο Φραν Βιγιάλμπα της Βαλένθια, ο οποίος είναι γεννημένος τον Μάιο του 1998!

Βιγιαρεάλ (Μαρθελίνιο): Αρεολά, Μουσάκιο, Βίκτορ Ρουίθ, Μάριο, Μαρίν, Μπρούνο,Τριγκέρος (74' Πίνα), Ντος Σάντος (67' Ναουέλ), Ντένις Σουάρεθ, Μπακαμπού (80' Μπαπτιστάο), Σολδάδο

Βαλένθια (Γκάρι Νέβιλ): Ντομενέκ, Αντρέ Σάντος, Αμπντενούρ, Βέζο, Μπαραγάν (69' Μίνα), Ζοάο Κανσέλο, Ντανίλο (75' Πιάτι), Αντρέ Γκόμες, Παρέχο (87' Βιγιάλμπα), Αλκάθερ, Νεγρέδο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα