Η κυριαρχία των Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ

Κώστας Ζάλιαρης
Η κυριαρχία των Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ

bet365

Κατά 50% περισσότερα ήταν τα γκολ που πέτυχε το... τρίπτυχο της επιτυχίας της Μπαρτσελόνα μέσα στο 2015, σε σύγκριση με τους Ρονάλντο, Μπενζεμά και Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης...

Δεν υπάρχουν λέξεις που να μην έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τους τρεις ... σωματοφύλακες των «μπλαουγκράνα» που πάνω απ' όλα μεταξύ τους είναι οι καλύτεροι φίλοι και εν συνεχεία οι καλύτεροι συμπαίκτες στο γήπεδο.

Η χρονιά έκλεισε με τη Μπαρτσελόνα να πετυχαίνει 180 γκολ, επίδοση ρεκόρ, όμως, όταν διαβάζει κανείς ότι τα 137 από αυτά τα τέρματα επιτεύχθηκαν από τους Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ (δηλαδή ένα 76%), τότε καταλαβαίνει ότι οι τρεις τους είναι ... μια ομάδα μόνοι τους!

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Παρέχο σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή του παιχνιδιού ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και τη Βαλένθια.

Μάλιστα, τα 48 γκολ του Αργεντινού, τα ισάριθμα του Ουρουγουανού και τα 41 του Βραζιλιάνου, συνολικά είναι κατά 50% περισσότερα από αυτά που πέτυχαν οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά και Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «BBC» πέτυχαν μονάχα 91 γκολ, με τον Γάλλο στα 23, τον Πορτογάλο στα 54 και τον Ουαλό στα 14.

Στο θέμα των ασίστ, οι Καταλανοί είχαν 61, ενώ οι «μερένχες» μόλις 38...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα