Σήμερα η απόφαση του CAS για Τσερίσεβ

Σήμερα η απόφαση του CAS για Τσερίσεβ

Κώστας Ζάλιαρης
Σήμερα η απόφαση του CAS για Τσερίσεβ

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης, αν και απαισιόδοξη, περιμένει σήμερα την απόφαση του CAS για την περίπτωση του Ντένις Τσερίσεβ και τον αναγκαστικό αποκλεισμό από το Copa Del Rey.

Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο θα ανακοινώσει εντός της ημέρας την απόφασή του για την υπόθεση του Τσερίσεβ και της Ρεάλ, η οποία, παρά τη νίκη της επί της Κάδιθ στο Κύπελλο Ισπανίας, δεν συνεχίζει και αποκλείστηκε αναγκαστικά λόγω της τιμωρίας που της επιβλήθηκε.

Αυτή η τιμωρία έχει να κάνει με τη χρησιμοποίηση του Τσερίσεβ παρά το γεγονός πως δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής λόγω ποινής που κουβαλούσε από τη θητεία του στη Βιγιαρεάλ.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σκοράρει ο Οζίλ σε οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι της Αρσεναλ με την Μπόρνμουθ.

Στη «βασίλισσα» δεν ελπίζουν σε κάτι διαφορετικό από αυτό που ήδη έχει ισχύσει με τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Copa Del Rey, ωστόσο, έχει μείνει πιστή στη στάση που διατηρούσε εξ αρχής για το γεγονός πως ο παίκτης ουδέποτε έλαβε ειδοποίηση από την Ομοσπονδία ή την αρχή του ισπανικού ποδοσφαίρου για την ισχύ της τιμωρίας του ανεξάρτητα από τη μεταγραφή του στους «μερένχες».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα