Ζήτησαν και οι παίκτες την απόλυση Μπενίτεθ

Ζήτησαν και οι παίκτες την απόλυση Μπενίτεθ

Κώστας Ζάλιαρης
Ζήτησαν και οι παίκτες την απόλυση Μπενίτεθ

bet365

Ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός αναφέρει πως οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ζητήσει την απόλυση του Ράφα Μπενίτεθ! Εξελίξεις πριν από το ματς με τη Σοσιεδάδ.

Ο «Cadena COPE» προανήγγειλε άμεσες εξελίξεις στην υπόθεση του προπονητή των «μερένχες», ειδικά από τη στιγμή που... κυκλοφορεί ελεύθερος ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των ρεπόρτερ του ραδιοφωνικού σταθμού, ο Φλορεντίνο Πέρεθ, αν και έχει τονίσει πως ο Μπενίτεθ αυτή τη στιγμή είναι η λύση στα προβλήματα της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές έχουν απευθυνθεί στον πρόεδρο και του έχουν ζητήσει την απομάκρυνση του Ισπανού κόουτς, με τον οποίο φέρονται να μην έχουν ούτε την δέουσα επαγγελματική σχέση και δεν θέλουν να την έχουν μαζί του!

Οι Μαδριλένοι υποδέχονται τη Σοσιεδάδ στην τελευταία τους υποχρέωση για το 2015 και το να σημειωθούν 4 ή περισσότερα τέρματα προσφέρεται στο 1.62 στην Expekt.

Μάλιστα, αν και εφόσον ευσταθεί το σενάριο και υπάρξουν εξελίξεις, αυτές ενδέχεται να σημειωθούν πριν από το εντός έδρας παιχνίδι με τη Σοσιεδάδ, στις 30 του μηνός...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα