Μπέκαμ: «Θέλω Ζλάταν στο Μαϊάμι»

Μπέκαμ: «Θέλω Ζλάταν στο Μαϊάμι»

Τηλεφώνημα στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μόλις γίνει πιο συγκεκριμένο το χρονοδιάγραμμα της ανέγερσης του γηπέδου της ομάδας του στο Μαϊάμι!  

Μπέκαμ: «Θέλω Ζλάταν στο Μαϊάμι»

Ο «Μπεκς» μίλησε στον σουηδικό Τύπο και πιο συγκεκριμένα στην «Aftonbladet», αναφέρθηκε στην άδεια που εξασφάλισε για το γήπεδο του συλλόγου που θα ιδρύσει στις ΗΠΑ και τόνισε πως αν ο 36χρονος, τώρα, Ζλάταν, μπορεί να παίξει σε 2-3 χρόνια, θα τον καλέσει για να τον πάρει στην ομάδα του.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Τζεμπούρ σκοράρει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό.

«Πήραμε άδεια για να φτιάξουμε γήπεδο στο Μαϊάμι και στην πολύ καλύτερη θα χρειαστούμε δύο χρόνια για την ανέγερση και τα εγκαίνια με την ομάδα. Αν μέχρι τότε ο Ζλάταν είναι ενεργός και θέλει να παίξει, θα είναι ο πρώτος που θα του το πω για να παίξει. Ο Ζλάταν... σκοτώνει για τη νίκη, είναι σε εξαιρετικό επίπεδο φυσικής κατάστασης και αν μπορεί να παίξει, θα είναι από τους πρώτους που θα θελήσω να πάρω». 

Best of internet