Ταξιαρχία και στην Πάτρα!

Ταξιαρχία και στην Πάτρα!

bet365

Έκανε το... καθήκον του κόντρα στην αποδεκατισμένη Παναχαϊκή ο Απόλλων και και συνεχίζει ακάθεκτος. Νίκη με ανατροπή για την Ελευσίνα, «ανάσα» κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου για την Καλλιθέα.

Παναχαϊκή - Απόλλων Σμ. 0-2
Ασταμάτητος ο Απόλλων Σμύρνης, που έκανε το καθήκον του στην Πάτρα και επικράτησε της Παναχαϊκής με 0-2, φτάνοντας έτσι στις 7 σερί νίκες, που τον οδηγούν στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και προσωρινά. Πρωταγωνιστής, για μία ακόμα φορά, ήταν ο Βάντερσον, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της Ταξιαρχίας. Αρχικά, αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα στο 31' άνοιξε το σκορ, ενώ στο 77' βρήκε και πάλι δίχτυα και... κλείδωσε τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του.

Το έργο για τον Απόλλωνα, βέβαια, δεν ήταν δύσκολο, αφού οι Πατρινοί παραπαίουν. Οριακά συμπλήρωσαν εντεκάδα, είχαν μόλις έναν παίκτη στον πάγκο, τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Βορύλλα, με τον Σπανό να του δίνει την ευκαιρία να κάνει και ντεμπούτο στο πρωτάθλημα, καθώς στο 91' έκανε αλλαγή κάτω από τα δοκάρια. Η γηπεδούχοι, μάλιστα, θα είχαν την ευκαιρία να πετύχουν και το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις, αλλά ο Χούσα σημάδεψε το δοκάρι της Ταξιαρχίας.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Στρέζος (90'+1' Βορύλλας), Ασίγκμπα, Χούσα, Κάργας, Γ. Λαμπρόπουλος, Τρίγκας, Μουκίδης, Μητρόπουλος, Σαμπατάκος, Χαρτσιάς, Πέδρο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Ταΐρης, Πάνος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Κύργιας, Παρπέξ (64' Λαγός), Φατιόν, Κονέ (86' Συμελίδης), Φαρινόλα, Βάντερσον, Κρητικός (57' Ψιάνος).

Καλλιθέα - Ολυμπιακός Βόλου 1-0
Ακάθεκτη η Καλλιθέα, συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία και παρά τα οικονομικά της προβλήματα, επικράτησε του Ολυμπιακού Βόλου με 1-0 και έφτασε τους 20 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Λαμία στην 5η θέση!

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι σε όλη την διάρκεια, όμως δε μπορούσαν να βρουν διαδρόμους και να απειλήσουν, ενώ όταν αυτό γινόταν, δεν είχαν σωστές επιλογές στην τελική προσπάθεια. Αυτά, μέχρι και την είσοδο του Φράγκου, που δεν είχε ξεκινήσει βασικός, όμως κατάφερε να κάνει την διαφορά.

Το εξτρέμ της Αθηναϊκής ομάδας, βοήθησε πάρα πολύ και ήταν αυτός που τελικά κατάφερε να βρει δίχτυα, καθώς με εντυπωσιακό γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο... παραθυράκι της αντίπαλης εστίας, χαρίζοντας στην Καλλιθέα τρεις ακόμα βαθμούς.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Νόνης, Πίκολο, Τεγούσης, Μπούζας (59' Φράγκος), Γκίνη (67' Σταύρου), Μπέλης, Αρναρέλλης, Μασένα (64' Τσίπρας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Στρατηλάτης, Αρβανίτης, Καρράς (87' Αλαμανής), Ντάσιος, Γκουγκούδης (53' Νικολιάς), Μπουτζίκος, Νάστος, Τσιάρας (79' Κυζιρίδης), Φερνάντεζ, Ντεπέτρις, Γουόρντεν.

Πανελευσινιακός - Χανιά 3-1
Πύρρειος νίκη για την Ελευσίνα, που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και έπαιξε με παίκτη λιγότερο, κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και την νίκη, με 3-1 κόντρα στα Χανιά. Το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό, με αποτέλεσμα να κάνουν οι γηπεδούχοι δύο αναγκαστικές αλλαγές, ενώ από τραυματισμό - αφού τις είχαν ολοκληρώσει - αναγκάστηκαν να παίξουν με δέκα.

Οι Κρητικοί, που ήθελαν απεγνωσμένα την νίκη, κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 57' με τον Γκέσιο, αλλά δεν το κράτησαν ούτε δέκα λεπτά. Στο 66' ο Πλαβούκος επανέφερε τις ισορροπίες. Στην συνέχεια, αν και οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, δε κατάφεραν αν ανακτήσουν το προβάδισμα.

Το αντίθετο, μάλιστα, αφού στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι χτύπησαν στην κόντρα και... έκλεψαν την νίκη. Ο Κορνελάτος στο 87' εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα του Χατζηλιάδη και ολοκλήρωσε την ανατροπή, με τον Τσολακίδη στο 89'να «γράφει» το τελικό 3-1.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θ. Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος, Κακαράς, Τσίγκρος, Γιαννιτσάνης (56' Γκεμίσης), Ανδρίκος, Πλαβούκος, Μποτωνάκης (69' Κορνελάτος), Λίτσος, Πούρνος (51' Τσολακίδης), Κασνέτση

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γ. Λυρώνης): Μπλάζιτς, Καρτσαμπάς, Γκέσιος, Χατζηλιάδης, Διαμαντόπουλος, Δεινόπαπας (70' Ν. Νύκταρης), Ρίκκα (85' Σταματής), Μπριλάκης, Μασάδο, Τσούτσης, Σαΐν.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα