Έκλεψαν το φύλλο αγώνα στο... ματς τις κατσίκες!

Gazzetta team
Έκλεψαν το φύλλο αγώνα στο... ματς τις κατσίκες!

bet365

Και... ποντικοί στο ματς με τις κατσίκες, καθώς έκαναν «ντου» και έκλεψαν το φύλλο αγώνος.

Απίστευτα ήταν γεγονότα που έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση του ΠΟ Μαλακοπής με τον ΑΟ Καρδίας, το παιχνίδι που έγινε... γνωστό για τις κατσίκες που το παρακολούθησαν!

Σε ένα παιχνίδι όπου σημειώθηκαν πέντε γκολ, την παράσταση έχουν κλέψει… εξωαγωνιστικά γεγονότα, μιας και στο 20′ περίπου, εισέβαλε στο γήπεδο, άγνωστος άνδρας και επιτέθηκε στον διαιτητή του αγώνα Στραντζαλίδη, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να σταματήσει για περίπου 20 λεπτά. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνος, αναφέρεται πως αυτός ο άνδρας που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, επιτέθηκε στον ρέφερι, πιάνοντας τον από τον λαιμό.

Για κάθε κερδισμένο στοίχημα στο ματς του Πανθρακικού με τον Παναθηναϊκό, η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ.

Τα παρατράγουδα πάντως δε σταματάνε εδώ, αφού μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο ρέφερι Στραντζαλίδης την στιγμή που μπήκε στα αποδυτήρια του, παρατήρησε πως το φύλλο αγώνος είχε κάνει φτερά! Παρά τις όλες αναποδιές και την εμφάνιση της αστυνομίας και στις δύο περιπτώσεις, ο διαιτητής είχε αντίγραφο και έγραψε την έκθεση του εκεί. Αξίζει να αναφερθεί ότι η αστυνομία πήρε ακόμα και δαχτυλικά αποτυπώματα από τα αποδυτήρια των διαιτητών, αναζητώντας τον «ποντικό».

Πηγή epsm24.gr

 

Τελευταία Νέα