Μάλαγα – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0

Γιώργος Καραμάνος
Μάλαγα – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0

bet365

Οι Ροχιμπλάνκος δεν ήταν καλοί, έμειναν με παίκτη λιγότερο και στο τέλος ηττήθηκαν με 1-0 από τη Μάλαγα, χάνοντας μία ευκαιρία… κορυφής.

Με τη Μπάρτσα να σηκώνει το Μουντιάλ Συλλόγων στην Ιαπωνία, η Ατλέτικο είχε έστω κι έτσι την ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην κορυφή. Ωστόσο, δεν της βγήκε καλά η επίσκεψη στο «Ροσαλέδα», απ’ όπου έφυγε ηττημένη. Η Μάλαγα πάλι στάθηκε τυχερή, ήταν καλύτερη προς το τέλος και έτσι πήρε το ματς με 1-0, για να ανέβει στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Καμενί σε δύο περιπτώσεις σταμάτησε Βιέτο, Γκριεζμάν, ενώ ο τελευταίος είδε και τον Μιγκέλ Τόρες να του κόβει το γκολ. Ο Μπλάκ πάλι από την άλλη πλευρά έκανε την επέμβαση του αγώνα σε προσπάθεια του Τσάρλες. Στο 56’ αποβλήθηκε ο Γκάμπι με δεύτερη κάρτα για χέρι και εκεί οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν πρόβλημα.

Οι γηπεδούχοι πήραν θάρρος και λίγο πριν το φινάλε ο Βραζιλιάνος φορ πήρε την εκδίκηση του (86’), όταν το μονοκόμματο σουτ του, άλλαξε πορεία στον Γκοδίν και κατέληξε στα δίχτυα των Μαδριλένων οι οποίοι γνώρισαν την τρίτη ήττα τους στη La Liga. Οσο για τη Μάλαγα, γιόρτασε γκολ μόλις για 10η φορά φέτος.

Μάλαγα (Χάβι Γκράθια): Καμενί, Αλμπεντόσα, Ουέλιγκτον, Ροσάλες, Μιγκέλ Τόρες (79’ Σάντα Κρους), Ρέθιο, Καμάτσο, Αμραμπατ (90’ Χουάνπι), Χουάν Κάρλος, Τσοπ (70’ Ντούντα), Τσάρλες

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Γκοδίν, Χοσέ Χιμένες, Φιλίπε Λουίς, Χουανφράν, Γκάμπι, Σαούλ, Κόκε, Καράσκο (64’ Τομάς), Γκριεζμάν, Βιέτο (45’ Φ. Τόρες).


 

LA LIGA Τελευταία Νέα