Τα γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση

Θοδωρής Βασίλης
Τα γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση

bet365

Τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Κύπελλο Ελλάδος και ήδη έχουν διασμορφωθεί τα γκρουπ δυναμικότητας ενόψει της νοκ άουτ φάσης. Τρεις όμιλοι απομένουν για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη φάση.

Με τους αγώνες τριών ομίλων ολοκληρώνεται η η φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Λάρισα και θέλει τουλάχιστον την ισοπαλία για να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου. Με νίκη η ΑΕΛ είναι αυτή που τερματίζει πρώτη και στέλνει την Ένωση στην επόμενη φάση στο γκρουπ των ανίσχυρων.

Στους άλλους δύο ομίλους ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά και παραμένει ανοικτή η δεύτερη θέση. Πλέον, μετά τις αλλαγές στο Κύπελλο Ελλάδος είναι ιδιαίτερα σημαντική η θέση που θα τερματίσεις στον όμιλο. Και αυτό γιατί στην κλήρωση για την φάση των «16», οι οκτώ πρώτοι των ομίλων θα βρίσκονται στο γκρουπ των ισχυρών και θα κληρωθούν με τις αντίστοιχες που θα βρίσκονται στο γκρουπ των αδυνάτων.

Μάλιστα, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός και μπορεί να κληρωθούν μεταξύ τους οι δύο ομάδες που που ήταν μαζί και στον όμιλο, ενώ οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις έδρες των ομάδων που τερμάιτσαν δεύτερες και οι ρεβάνς στις έδρασς των ισχυρών

Γκρουπ ισχυρών

Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ
Ηρακλής
Πανιώνιος
Ατρόμητος
Αστέρας Τρίπολης
ΑΕΚ ή Λάρισα

Γκρουπ ανίσχυρων

ΠΑΣ Γιάννινα
Εργοτέλης
Πλατανιάς
Βέροια
Καλλονή
Χανιά ή Πανθρακικός
Λεβαδειακός ή Παναχαϊκή ή Κέρκυρα
Λάρισα ή ΑΕΚ

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα