Αχαρναϊκός - Ηρακλής 0-2

Αχαρναϊκός - Ηρακλής 0-2

bet365

Με τους Πασά και Περόνε να βρίσκουν δίχτυα, ο Ηρακλής επικράτησε του Αχαρναϊκού στο Μενίδι με 2-0 και «καθάρισε» την πρώτη θέση, παρότι ο Παπαδόπουλος ξεκούρασε παίκτες.

Έστω και με... αγγαρεία, ο Ηρακλής έβγαλε την υποχρέωση στο Μενίδι, επικράτησε του Αχαρναϊκού με 2-0 και πήρε την πρόκριση - ως πρώτος - στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό, με τους γηπεδούχους να φοβούνται, ενώ από την μεριά του ο Γηραιός δεν είχε κίνητρο να δώσει γκάζι. Έτσι, παρά την κατοχή που είχε και τον έλεγχο του χώρου του κέντρου, δεν έφτανε με αξιώσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Η πρώτη συγκίνηση, όμως, έμελλε να είναι και αυτή που θα έκρινε, ουσιαστικά, την αναμέτρηση. Ήταν το 39ο λεπτό, όταν ο Πασάς εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας στο γύρισμα του Μπουκουβάλα και με δυνατό σουτ έβαλε τον Γηραιό μπροστά στο σκορ. Με τον αχαραϊκό να θέλει μόνο νίκη, κάποιος θα περίμενε πως το παιχνίδι θα αποκτούσε ρυθμό μετά από αυτό, όμως αυτό δεν επιβεβαιώθηκε και παρέμεινε «σενάριο».

Στο δεύτερο μέρος, ο Ηρακλής άφησε την κατοχή στους γηπεδούχους, χωρίς αυτοί να καταφέρουν να το αξιοποιήσουν στο παραμικρό. Δεν απείλησαν, ενώ σε αρκετές στιγμές ήταν και τυχεροί που δε δέχτηκαν ακόμα ένα γκολ, με τους Μπουλούτ και Περόνε να αστοχούν σε τετ α τετ. Ότι γλίτωσαν νωρίτερα, πάντως, δεν κατάφεραν να το αποφύγουν και στο 90', με τον Αργεντινό να βρίσκει τελικά δίχτυα και να διαμορφώνει το τελικό 2-0 υπέρ του Ηρακλή.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Παγούδης, Σωτηράκος, Εμέκα, Μωυσιάδης, Μαρής, Κωστόπουλος, Ιωαννίδης, Ματσούκας (43' Σιάννης), Καλογερόπουλος (80' Αναστασίου), Ομπράντοβιτς (63' Παπατόλιος), Παβίσεβιτς.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Ιντζόγλου (89' Τσότρας), Στάμου, Περόνε, Ρομάνο (41' Τσιλιανίδης), Μπουλούτ (63' Ζαμπάζης), Πασάς.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα