Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Κοντονή για τη συνομιλία με Μαρινάκη!

Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΟΝΤΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Κοντονή για τη συνομιλία με Μαρινάκη!

Τα πυρά βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε ο Υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής κατά την διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής Αθλητισμού του κυβερνώντος κόμματος.  

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Κοντονή για τη συνομιλία με Μαρινάκη!

 Δεν έλειψε η ένταση κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου στον τομέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ

Βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος με αφορμή τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν από μερικές εβδομάδες ο Υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής αναφορικά με την συνομιλία του με τους κ. Μαρινάκη και Βρέντζο ζήτησε εξηγήσεις από τον τελευταίο.

Ο βουλευτής έκανε λόγο για επιβολή περιοριστικού όρου απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο στον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον Σταύρο Κοντονή να απαντάει πως μπορεί να συνομιλεί με όποιον τον καλεί στο τηλέφωνο του.

Παράλληλα στο τραπέζι τέθηκε το θέμα της θέσπισης απλής αναλογικής κάτι που είχε εξαγγείλει και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και θεωρείται μείζον. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε πως θα πρέπει να εφαρμοστεί όπως προβλέπεται προκειμένου να αλλάξει το εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ και να εκδημοκρατιστούν τα όργανα της. Οι νέες ρυθμίσεις αναμένεται να κατατεθούν μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.

Best of internet