Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο «Βεστφάλεν»

Σταύρος Σουντουλίδης
Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο «Βεστφάλεν»

bet365

Η ΟΥΕΦΑ έχει χαρακτηρίσει την αναμέτρηση Ντόρτμουντ – ΠΑΟΚ «υψηλής επικινδυνότητας» ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Σταύρος Σουντουλίδης

Η γερμανική αστυνομία και η διοίκηση της Μπορούσια έχουν πάρει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την αποψινή αναμέτρηση στο «Βεστφάλεν» ύστερα από εντολή της ΟΥΕΦΑ και μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα Βόλφσμπουργκ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου ένα ύποπτο αντικείμενο στο πάρκινγκ του γηπέδου στάθηκε αιτία να σημάνει συναγερμός.

Χαρακτηριστική ήταν η παρέμβαση του υπεύθυνου επικοινωνίας της Μπορούσια, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, με την προτροπή ακόμη και προς τους δημοσιογράφους να προσέλθουν αρκετά νωρίς στο γήπεδο προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν κατά την είσοδό τους στο «Βεστφάλεν».

Οι έλεγχοι ακόμη και πριν από την προπόνηση της Τετάρτης ήταν εξονυχιστικοί για όποιον ήθελε να μπει στο γήπεδο και η Μπορούσια ζητάει από τον κόσμο να πάει στο «Βεστφάλεν» τουλάχιστον δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Μέχρι το πρωί της Πέμπτης έχουν διατεθεί 54.000 εισιτήρια εκ των οποίων 3.200 έχει πάρει επισήμως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τους οπαδούς της ελληνικής ομάδας να τοποθετούνται στο πάνω διάζωμα του γηπέδου, όπως φαίνεται κι από τη φωτογραφία, μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες…

Οι Γερμανοί γνωρίζουν ότι αρκετοί Ελληνες έχουν πάρει εισιτήρια για άλλες θύρες του γηπέδου και αντιλαμβάνονται ότι ο αριθμός των φίλων του ΠΑΟΚ θα είναι πολύ μεγαλύτερος.

«Αντίο» με καλή εμφάνιση

Με στόχο να αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι τους ομίλους του Europa League θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντόρτμουντ στην τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης (20:00, OTE Sport 2).

Ο Ιγκόρ Τούντορ αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στην κατάρτιση της 11αδας ξεκουράζοντας βασικούς παίκτες, αφού αυτό που προέχει αυτή την στιγμή είναι το πρωτάθλημα. Έτσι, παίκτες όπως οι Ροντρίγκες, Λέοβατς και Αθανασιάδης αναμένεται να μείνουν στον πάγκο.

Έτσι, ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά αναμένεται να παρατάξει τον Γλύκο κάτω από τα γκολπόστ και στην άμυνα τους Σκόνδρα, Μαλεζά και Τζαβέλλα. Κάτσε και Τσίμιροτ θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ με τον Τζιόλη πιο μπροστά τους. Στα πλάγια θα είναι οι Κωνσταντινίδης και Μυστακίδης με τους Μακ και Μπερμπάτοφ να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Από την πλευρά του ο Τόμας Τούχελ θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 με τον Βαϊντενφέλερ στο τέρμα και αμυντική τετράδα από τα δεξιθά προς τα αριστερά τους Πίστσεκ, Μπέντερ, Χούμελς και Παρκ.

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Βειγκλ και Κάστρο με τους Γιανουζάι, Μχιταριάν και Καγκάβα πίσω από τον Ράμος.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα