Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε... ακτίνες

Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε... ακτίνες

bet365

Το gazzetta.gr περνάει από... ακτίνες τους παίκτες του Ολυμπιακού σε ένα βράδυ που εξελίχτηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Το όνειρο για πρόκριση στους «16» κράτησε για τον Ολυμπιακό 28' όταν και μπήκε το πρώτo γκολ της Άρσεναλ. Από εκεί και πέρα τίποτα δεν πήγε καλά για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα που πλέον μπορεί να κάνει τον προγραμματισμό της για το Europa League.

Μπορεί να υπάρχει απογοήτευση στο Λιμάνι για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η πρόκριση αλλά προς Θεού το γεγονός ότι συνεχίζει στην Ευρώπη για ακόμη μια φορά τα τελευταία χρόνια είναι το σημαντικότερο.

Πάμε να δούμε πως τα πήγαν οι «ερυθρόλευκοι»...

Ρομπέρτο: Στο πρώτο γκολ που δέχεται στην κλειστή του γωνία μπορεί να βάζει με την τύχη του. Ο Ρομπέρτο που ξέρουμε δεν θα είχε επιτρέψει να μπει αυτό το γκολ. Στο δεύτερο δεν έχει ευθύνη, όπως φυσικά και στο πέναλτι.

Μαζουακού: Αμυντικά είχε προβλήματα με τον Κάμπελ απέναντί του. Η άμυνα δεν ήταν στη βραδιά της, το ίδιο κι ο Γάλλος.

Ελαμπντελαουί: Στο 0-2 είδε τον Ζιρού να βγαίνει στην πλάτη του Νορβηγός θα μπορούσε να τον είχε κόψει. Στο 66' κάνει και το πέναλτι, αφού πέφτοντας η μπάλα βρίσκει στο χέρι του και γίνεται από εκεί το 0-3.

Σιόβας: Σε κάποιες στιγμές είχε καλές τοποθετήσεις σε κάποιες άλλες όχι. Όταν η ομάδα σου δεν πρέπει να δεχτεί τρία γκολ και τα δέχεται, φέρεις ευθύνη και εσύ - όπως κι όλη η ομάδα. Στο 0-2 κάνει λάθος και στην κεφαλιά απ' όπου η Άρσεναλ μπαίνει στην περιοχή του Ολυμπιακού.

Ντα Κόστα: Το πρόσημο είναι αρνητικό και για τον Μαροκινό. Κάποιες φορές σου έδειχνε ότι έχει γρήγορη αντίληψη και σε κάποιες άλλες τον ήθελες ένα κλικ πιο γρήγορα στην μπάλα.

Κασάμι: Στο ξεκίνημα του ματς ήταν παντού. Πολύ καλές τοποθετήσεις σε άμυνα ενώ μπροστά έδινε βοήθειες. Σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσε να είχε πιο καθαρό μυαλό. Μέχρι το 72' που έπαιξε θα ήθελε κι ο ίδιος να είχε προσφέρει περισσότερα.

Μιλιβόγεβιτς: Συνήθως είναι η ασπίδα της άμυνας. Σήμερα δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στις ορέξεις των Λονδρέζων. Ο Σέρβος, βέβαια, έφαγε με το κουτάλι τα χιλιόμετρα αλλά το αποτέλεσμα δεν τον δικαιώνει.

Φορτούνης: Τρεξίματα αρκετά, προσπάθησε να δημιουργήσει και να... εκτελέσει, όπως στο 58' που είδε τον Τσεχ να πετάγεται στο δεξί του "γ" και να βγάζει το όμορφο σουτ του σε κόρνερ.

Πάρντο: Είχε αρκετό πάθος, πίεζε αρκετά την αντίπαλη άμυνα, προσπαθούσε να είναι σε κάθε φάση μέσα. Κέρδισε και την κάρτα του Ζιρού στο 63'.

Σεμπά: Τακτικά στην αρχή ήταν καλός, δίνοντας αρκετές μάχες. Στη συνέχεια όσο το ματς δεν έβγαινε στον Ολυμπιακό δεν έβγαινε και στον ίδιο. Επιθετικά δεν βοήθησε όσο σε άλλα ματς γι αυτό και στο 77' ο Μάρκο Σίλβα πέρασε στη θέση του τον Ερνάνι.

Ιντέγε: Εβαζε το κορμί του σε κάθε φάση αλλά στη φάση που του δόθηκε η ευκαιρία να σκοράρει, μπερδεύτηκε και δεν έβαλε το πόδι του όπως θα έπρεπε στην πάσα του Μαζουακού στο 62' όταν και βρέθηκε απέναντι από τον Τσεχ.

Ντομίνγκες: Μπήκε στο 72' αντί του Κασάμι για να κάνει πιο επικίνδυνο τον Ολυμπιακό. Τον θυμόμαστε στο φάουλ που εκτέλεσε κι η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Τσεχ εύκολα.

Ερνάνι: Μπήκε στο 77'μ αντί του Σεμπά για να δώσει φρεσκάδα στα φτερά της ομάδας. Αυτό δεν το είδαμε...

Φινμπόγκασον: Τον έβαλε ο Μάρκο Σίλβα στο 86’ αντί του Πάρντο για να κάνει όσο μπορεί αισθητή την παρουσία της η ομάδας του στην αντίπαλη άμυνα. Δεν μπορεί να κριθεί στα ελάχιστα λεπτά που αγωνίστηκε.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα