Σε ουδέτερη έδρα το ματς Κυπέλλου Απόλλων – Ολυμπιακός

Gazzetta team
Σε ουδέτερη έδρα το ματς Κυπέλλου Απόλλων – Ολυμπιακός

bet365

Οι προγραμματισμένες εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ριζούπολης, «ξεσπιτώνουν» τον Απόλλωνα που ζήτησε να παίξει με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο σε ουδέτερη έδρα.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» έκανε γνωστό πως τα έργα θα ξεκινήσουν μετά και το προσεχές παιχνίδι με την Καλλιθέα, το προσεχές Σάββατο.

Λόγω του ότι θα χρειαστούν 25 ημέρες μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η διοίκηση του Απόλλωνα ζήτησε να οριστεί ουδέτερη έδρα για την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, την επόμενη Τετάρτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις επήλθε συμφωνία μεταξύ της ΠΑΕ και του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης για το θέμα του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας».

Η προφορική συμφωνία επετεύχθη το βράδυ της Τρίτης, 8/12/2015 και τις επόμενες ημέρες θα αποτυπωθεί και εγγράφως.

Παράλληλα, συμφωνήθηκε μετά τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Καλλιθέα το Σάββατο, 12/12/2015, η μη χρησιμοποίηση του αγωνιστικού χώρου για διάστημα περίπου 25 ημερών, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την βελτίωσης της κατάστασης του χλοοτάπητα.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης έστειλε σχετική επιστολή στην ΕΠΟ μέσω της οποίας ζητεί να οριστεί ο αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (15/12/2015) σε άλλο ουδέτερο γήπεδο, προκειμένου να διεξαχθεί με πλήρη ασφάλεια για τους αθλητές των δύο ομάδων».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα