Γκριεζμάν: «Δεν "καίγομαι" να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ»

Δημήτρης Ρούσσος
Γκριεζμάν: «Δεν "καίγομαι" να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ»

bet365

Χαρούμενος στη Μαδρίτη και στην Ατλέτικο δηλώνει ο Αντουάν Γκριεζμάν, που συνδέεται μεταγραφικά τον τελευταίο καιρό με την Τσέλσι.

Η κακή πορεία των Λονδρέζων φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, σε συνδυασμό με το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Ντιέγκο Κόστα, έχουν βάλει σε σκέψεις τον Ζοζέ Μουρίνιο, που σύμφωνα με δημοσιεύματα εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει το καλοκαίρι στην Ατλέτικο Μαδρίτης τον Ισπανό επιθετικό και ένα χρηματικό ποσό για να αποκτήσει τον Γάλλο.

Ο Γκριεζμάν, που υπέγραψε βελτιωμένο συμβόλαιο με τους «ροχιμπλάνκος» το περασμένο καλοκαίρι και είδε τη ρήτρα του να «απογειώνεται» στα 43 εκατ. ευρώ, τόνισε σε δηλώσεις του στο Canal Football Club πως απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στην Ισπανία και πως οι φήμες για μετακίνηση του στην Αγγλία δεν τον «αγγίζουν».

«Δεν αισθάνομαι καμία ανάγκη να παίξω στην Premier League. Το ίδιο ισχύει και για τη League 1 και για τη Serie A. Παίζω στην Ισπανία και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Απολαμβάνω τη ζωή, το ποδόσφαιρο, τα πάντα».

Στη φετινή σεζόν, ο Γκριεζμάν μετρά 11 γκολ σε 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, διάγοντας την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και όντας σε καλό δρόμο για να ξεπεράσει τις περσινές επιδόσεις του (25 γκολ σε 54 αγώνες).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα