Εσπανιόλ - Λεβάντε 1-1

Gazzetta team
Εσπανιόλ - Λεβάντε 1-1

bet365

Η Λεβάντε πήρε βαθμό ελπίδας στη Βαρκελώνη από την Εσπανιόλ (1-1) και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση.

Ωραίο ματς στο «Κορνεγιά Ελ Πρατ», όπου η Εσπανιόλ υποδέχθηκε την ανεβασμένη Λεβάντε, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν έναν υπερπολύτιμο βαθμό. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, όμως ένα λάθος στην άμυνα έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να σκοράρουν πρώτοι, με τους παίκτες του Σέρχιο στη συνέχεια να αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα στην τελική πάσα.

Η τακτική της Λεβάντε ήταν ξεκάθαρη από το ξεκίνημα. Έδωσε χώρο και έψαξε την αντεπίθεση. Είχε την τύχη, μάλιστα, να προηγηθεί με την πρώτη της ευκαιρία. Μόλις στο 6' μετά από τεράστιο λάθος του Ρόκο, ο Λέρμα έκλεψε, βρέθηκε τετ α τετ με τον Πάου Λόπεθ και δεν αστόχησε για το 0-1! Οι Καταλανοί πίεσαν στη συνέχεια, ο Άλβαρεθ δεν βρήκε καλά την μπάλα από εξαιρετική θέση στο 10', ενώ η κεφαλιά του Καϊσέδο πέρασε λίγο άουτ στο 25'. Η καλύτερη στιγμή της Λεβάντε ήρθε με τον Ντέιβερσον στο 25', ενώ η τελευταία καλή ευκαιρία με την κεφαλιά του Σιμάο στο 37'.

Ο ρυθμός παρέμεινε καλός και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να πιέζουν και να φτάνουν στην ισοφάριση στο 56'. Οι παίκτες του Σέρχιο έφυγαν στην αντεπίθεση και μετά από πανέμορφο συνδυασμό των Καϊσέδο, Βίκτορ και Μορένο ο τελευταίος έκανε το 1-1! Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, όμως είχαν τεράστιο πρόβλημα στην τελική πάσα απέναντι στην κλειστή άμυνα της Λεβάντε. Η μοναδική αξιόλογη φάση ήρθε στο 74' για τους φιλοξενούμενους, μάλιστα, όταν ο Λόπεθ έβγαλε το σουτ του Τσουμέτρα, για να μείνει το 1-1 μέχρι το τέλος.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα