Οι αγγλικές «σειρήνες» και η... ρεβάνς του Ιντέγιε! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Οι αγγλικές «σειρήνες» και η... ρεβάνς του Ιντέγιε! (vids)

bet365

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ιντέγιε έχουν στρέψει ξανά αγγλικά βλέμματα πάνω του. Scouts στο Ολυμπιακός - Άρσεναλ για εκείνον. Ποιό το μεγάλο κίνητρό του. Κρίνεται διαρκώς ο Φινμπόγκασον.

Το τελευταίο διάστημα ολοένα και πληθαίνουν οι αγγλικές... σειρήνες για παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Ιντέγιε Μπράουν φαίνεται μάλιστα να έχει κερδίσει για τα καλά τις εντυπώσεις σε δύο ομάδες από την Premier League, που τον έχουν από κοντά και οι οποίες προτίθενται να έχουν και scouts τους στο παιχνίδι με την Άρσεναλ. Πρόκειται για μία αναμέτρηση που έτσι και αλλιώς θα φέρει στην χώρα μας αρκετούς scouts και μάνατζερ.

O 27χρονος διεθνής Νιγηριανός άσος έχει ήδη καταγράψει φέτος 6 γκολ και 4 ασίστ σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάνοντας έως τώρα πολύ καλές εμφανίσεις. Και όπως υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να... σκάσει κάποια προσφορά για τον Κώστα Φορτούνη ή άλλους παίκτες, που είναι στο... μικροσκόπιο συλλόγων από το Νησί το ίδιο ισχύει και για τον Ιντέγιε.

Έναν Ιντέγιε που έχει πολλά και μεγάλα κίνητρα για το παιχνίδι με την Άρσεναλ. Και φυσικά ένα μεγάλο του κίνητρο είναι να πάρει την... ρεβάνς του, καθώς το πέρασμά του από την Αγγλία δεν στέφθηκε με την ανάλογη επιτυχία και ενώ έγινε και αποδέκτης αρνητικών κριτικών και σχολίων και σίγουρα είναι πολύ σημαντικό για τον ίδιο να δείξει ξανά την αξία του σε τέτοιο επίπεδο στο Champions League. Και μέσα από αυτήν την διαδικασία να βοηθήσει την ομάδα του για την πρόκριση στην συνέχεια του Champions League.

Την ίδια στιγμή οι προσδοκίες για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον συνεχίζουν να είναι αυξημένες από τους Πειραιώτες. Ο Ισλανδός διεθνής φορ έχει παρουσιάσει ορισμένα θετικά δείγματα γραφής τον τελευταίο καιρό, ωστόσο στο Λιμάνι περιμένουν ακόμα περισσότερα. Δεδομένα ο Φινμπόγκασον θα συνεχίσει να κρίνεται και ενώ βέβαια πρόκειται για παίκτη που είναι δανεικός. Με τα ισχύοντα δεδομένα πάντως ο Φινμπόγκασον θα πρέπει να κάνει πολλά παραπάνω για να μείνει στον σύλλογο και μετά το προσεχές καλοκαίρι ενώ υπήρξε ακόμα και σχετική διεργασία για τον Γενάρη και λόγω Εθνικής Ισλανδίας (σ.σ. ο Φινμπόγκασον θέλει να σιγουρέψει την θέση του για το Euro).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα