Ξανά στο... κόλπο ο Απόλλων (vid)

Ξανά στο... κόλπο ο Απόλλων (vid)

bet365

Σημαντική νίκη για την Ταξιαρχία στον Εύοσμο, «τρίποντο» και για Καλλιθεά, χ-αμένη ευκαιρία για τα Χανιά.

Αγροτικός Αστ. - Απόλλων Σμ. 0-1

Πύρρειος νίκη για τον Απόλλωνα, που αν και τα βρήκα... σκούρα στον Εύοσμο, κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα και να «σκαρφαλώσει» στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, μόλις 2 βαθμούς από την κορυφή και την ΑΕΛ.

Η Ταξιαρχία είχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Βάντερσον, που, ύστερα από όμορφη ενέργεια στο 31', σούταρε πολύ όμορφα έξω από την περιοχή, με την μπάλα να παίρνει φάλτσα και να καταλήγει στην εστία του ανήμπορου να αντιδράσει Γιακουμή.

Σαν αν μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, είδαν τον Οικονόμου να παίρνει απευθείας κόκκινη για μία... αψιμαχία που είχε με τον Κύργια - κίτρινη πήρε ο αμυντικός του Απόλλωνα - και να μείνει με παίκτη λιγότερα για πάνω από ένα ημίχρονο! Παρόλα αυτά, στην επανάληψη ήταν ο Αγροτικός που είχε την κατοχή, όμως δε κατάφερε να απειλήσει και να φτάσει στην ισοφάριση.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γκόραν Στεφάνοβιτς): Γιακουμής, Σκλιοπίδης (46' Τοπούζης), Σαρακατσάνος, Καπίας, Αμαραντίδης, Γιάντσης (74' Ντόσης), Μακρυδημήτρης, Οικονόμου, Τσεμπερίδης, Καραμπάς, Γέσιτς (64' Καθάριος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Ταΐρης, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Κονέ, Παρπέξ (81' Λαγός), Φατιόν, Φαρινόλα, Βάντερσον (55' λ. τρ. Συμελίδης), Τζιώρας (67' Κρητικός).

Καλλιθέα - Εργοτέλης 1-0

Ακόμα μία νίκη για την Καλλιθέα, που επικράτησε του Εργοτέλη με 1-0 και έδωσε, έτσι, συνέχεια στην πολύ καλή της πορεία στην τρέχουσα σεζόν.

Οι Αθηναίοι, στο πρώτο τους παιχνίδι στην μετά Παντελή εποχή, αν και τα βρήκαν σκούρα κόντρα στους Κρητικούς, κατάφεραν να πάρουν τελικά το τρίποντο, με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ, τον Μιχάλη Φράγκο. Ο ταλαντούχος επιθετικός ήταν αυτός που έλυσε τον... γόρδιο δεσμό για τους γηπεδούχους.

Οι Κρητικοί, αν και έμειναν με παίκτη λιγότερο από πολύ νωρίς, με τον Κάσα Καμαρά να αποβάλλεται στο 29', κρατούσαν το μηδέν μέχρι και το 58ο λεπτό. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι κράτησαν... σβηστά το σκορ, με τον ρυθμό να πέφτει αφού υπήρξε και διακοπή στο 70' λόγω ρήξης δακρυγόνου από αγνώστους. Η Καλλιθέα ολοκλήρωσε με δέκα το ματς, αφού στο 89'ο Μασένα είδε κι αυτός δεύτερη κίτρινη.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Κατσούλης, Λεβέντης, Μουκτάρης, Πίκολο, Μπούζας (65' Σταμόπουλος), Σταύρου, Ρουσάκης, Μπέλης (87' Γκίνη), Μασένα, Φράγκος, Λουκάνοβιτς (53' Αρναρέλλης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Άλλα, Γρομητσάρης, Πίτσος (74' Κούτρης), Κυριακόπουλος (60' Αυγενικού), Ρέντζας, Φουκαράκης (78' Καλέ), Κ. Καμαρά, Μάνος, Παμλίδης, Μπουρσέλης.


Χανιά - Πανσερραϊκός 1-1

Όρθιος έμεινε στην Κρήτη ο Πανσερραϊκός, που κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 1-1 από τα Χανιά και να αποφύγει την... διαφαινόμενη ήττα. Διαφαινόμενη, διότι όλα έδειχναν να του πηγαίνουν... κόντρα.

Οι γηπεδούχοι, που ήθελαν απεγνωσμένα την νίκη για να πάρουν βαθμολογική ανάσα, άνοιξαν το σκορ με το γρήγορο γκολ του Μασάδο (12'), που για δεύτερο σερί ματς βρήκε δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Όμως, με το... καλημέρα στο δεύτερο μέρος, ο Ρούτσης σκόραρε για τα «Λιοντάρια» και έφερε το ματς στα ίσα.

Και παρά την αποβολή του Ολίσε στο 68', οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κρατήσουν, να αντεπεξέλθουν στην πίεση που δέχθηκαν και να πάρουν τελικά τον υπέρ-πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας. Θα μπορούσαν, μάλιστα, να χτυπήσουν στην κόντρα και αν ήταν πιο εύστοχοι, να «κλέψουν» την νίκη.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Λυρώνης): Μπλάζιτς, Κατρανίτσας, Καρτσαμπάς, Χατζηλιάδης, Διαμαντόπουλος, N. Νύκταρης (56' Λίτα), Δεινόπαπας (71' Σάντερσον), Ρίκκα, Μασάδο, Τσούτσης (56' Σταματής), Γκέσιος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Ανδρούτσος, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Στεργιανός, Ιωαννίδης, Ολίσε, Τσιμίκας, Ρούτσης, Μπέριαν (81' Παπαστεργίου), Ατματσίδης (88' Αγγελούδης), Φουρτάδο (71' Κουκόλης).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα