Το μήνυμα του Λουίς Ενρίκε με τις αλλαγές

Το μήνυμα του Λουίς Ενρίκε με τις αλλαγές

Γιώργος Καραμάνος
Το μήνυμα του Λουίς Ενρίκε με τις αλλαγές

bet365

Κόντρα στη Βαλένθια, ο κόουτς της Μπαρτσελόνα δεν έκανε καμία αλλαγή και αυτό θεωρείται ως μέτρο πίεσης για να γίνουν μεταγραφές.

Στην ισοπαλία του Σαββάτου στο «Μεστάγια», ο Λουίς Ενρίκε έκανε κάτι παράξενο: δεν χρησιμοποίησε τους αναπληρωματικούς του. Κατηγορήθηκε κατά συνέπεια ότι άφησε την 11άδα να παίζει κουρασμένη και το πλήρωσε στο φινάλε με το 1-1 από τη Βαλένθια.

Αυτό λοιπόν θεωρήθηκε από τους δημοσιογράφους στην Ισπανία ως έμμεσος τρόπος του κόουτς της Μπαρτσελόνα να στείλει μήνυμα στη διοίκηση, ότι χρειάζεται ενίσχυση. Η αλήθεια είναι ότι το ρόστερ έχει θέμα, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι ο Λουίς Ενρίκε το έκανε γι’ αυτόν τον λόγο.

Στον πάγκο με τη Βαλένθια είχε τους Μουνίρ, Σάντρο, Αντριάνο, Μπαρτρά, Βερμάλεν και τερματοφύλακα τον Μασίπ. Σίγουρα όμως η ομάδα ενισχύεται αυτόματα τον Γενάρη με την είσοδο των Αρντά Τουράν, Αλέις Βιδάλ και ίσως οι Καταλανοί να μην προχωρήσουν σε χειμερινή μεταγραφή αν και ακούγεται για επιθετικό.

Πάντως και στο 6-1 της Τετάρτης, τον επαναληπτικό Κυπέλλου με την Βιγιανοβένσε, όταν στο 80’ αποχώρησε τραυματίας ο Ματιέ, ο Λουίς Ενρίκε άφησε τη Μπάρτσα να παίζει με 10 παίκτες, παρά το ότι είχε κάνει μόνο μία αλλαγή στο ματς!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα