Νύκταρης: «Προκαλώ τον Κούγια σε τοξικολογικές εξετάσεις»

Νύκταρης: «Προκαλώ τον Κούγια σε τοξικολογικές εξετάσεις»

Νύκταρης: «Προκαλώ τον Κούγια σε τοξικολογικές εξετάσεις»

Συνέχεια στο επεισόδιο που έγινε στο «Ελ. Βενιζέλος» δίνεται από τον Ηρακλή Νύκταρη που καλεί τον Αλέξη Κούγια σε τοξικολογικές εξετάσεις.

Μέσω του gazzetta.gr, ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε τον Ηρακλή Νύκταρη «επικίνδυνο», μετά το επεισόδιο που είχαν οι δύο άντρες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο παράγοντας των Χανίων, απάντησε στη συνέχεια, μέσω του gazzetta.gr λέγοντας «ο Κούγιας με προκαλεί όπου τον Βλέπω να τον βαράω».

Πλέον, ο Νύκταρης καλεί τον Κούγια σε τοξικολογικές εξετάσεις.

Αναλυτικά η δήλωση του παράγοντα του ΑΟ Χανιά, Ηρακλή Νύκταρη:

«Θέλοντας να πάρω θέση για τις κατηγορίες (στημένα, εκβιασμοί κ.λ.π) και τους αισχρούς και αβάσιμους χαρακτηρισμούς (κακοποιός) προς το πρόσωπο μου, δεν θα μπω στη διαδικασία διάψευσης του συγκεκριμένου δικηγόρου-παράγοντα γιατί όλος ο φίλαθλος και μη κόσμος, γνωρίζει την ανάγκη να προκαλεί με οποιοδήποτε τρόπο με σκοπό την ατομική του προβολή. Σκεφτείτε ότι το έχει κάνει και στο παρελθόν χωρίς να υπολογίζει τις επιπτώσεις για την ίδια του την οικογένεια ενώ δεν διστάζει  να πλάθει φαντασιόπληκτα σενάρια.
 
Για να αποδειχτεί λοιπόν ποιος έχει διαύγεια μυαλού που να του επιτρέπει να μην έχει παραισθήσεις… ΠΡΟΚΑΛΩ τον «τίμιο» αυτό δικηγόρο-παράγοντα να υποβληθούμε και οι δυο σε τοξικολογικές εξετάσεις  και βάση των αποτελεσμάτων να μάθει ο κόσμος ποιος είναι καθαρός και ποιος είναι αυτός που χρίζει «αποτοξίνωσης» της φαντασίας. Ο νοών νοείτω

Με εκτίμηση Ηρακλής Νύκταρης».

Best of internet