Λουίς Ενρίκε: «Δεν το τελειώσαμε όταν μπορούσαμε...»

Κώστας Ζάλιαρης
Λουίς Ενρίκε: «Δεν το τελειώσαμε όταν μπορούσαμε...»

bet365

Στις χαμένες ευκαιρίες των Νεϊμάρ και Μέσι στάθηκε ο Λουίς Ενρίκε, χρεώνοντας εκεί την ισοπαλία (1-1) με τη Βαλένθια.

Ο κόουτς της Μπαρτσελόνα έκανε λόγο για παιχνίδι που έπρεπε οι ποδοσφαιριστές του να το τελειώσουν από τη στιγμή που είχαν αρκετές ξεκάθαρες ευκαιρίες μπροστά από τα αντίπαλα καρέ, το βράδυ του Σαββάτου στο «Μεστάγια», αλλά τελικά επιβεβαιώθηκε ο γνωστός, άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου...

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet, σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Νιούκαστλ.

«Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε για να τελειώσουμε οριστικά το παιχνίδι όταν μπορούσαμε. Παίξαμε καλά, ήμασταν συμπαγείς, δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου πέρα από το γκολ που μας έλειψε... Προσπαθήσαμε να το καθαρίσουμε όταν μας δόθηκε η ευκαιρία, όμως, στη δεύτερη φορά που η Βαλένθια έκανε το τρανζίσιον γρήγορα και μετέφερε τη μπάλα στην επίθεση, δεχθήκαμε το γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο... Γι' αυτό είναι μαγικό» είπε ο Λουίς Ενρίκε, που κληθείς να σχολιάσει τις «νυχτερίδες» μετά και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, τόνισε:

«Προσωπικά, δεν μου έκανε έκπληξη η Βαλένθια, γιατί ξέρω ότι είναι καλή ομάδα... Έχει πολύ καλές μονάδες και είχαμε αναλύσει τη δουλειά που είχε κάνει ο Νούνο γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη πρόκειται για μια από τις πιο δυναμικές ομάδες του πρωταθλήματός μας».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα