ΠΑΟΚ: «Εξαφανίστηκαν» τα εισιτήρια για Ντόρτμουντ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Εξαφανίστηκαν» τα εισιτήρια για Ντόρτμουντ

bet365

Ο ΠΑΟΚ πάει να παίξει ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι στο Ντόρτμουντ κι όμως ο κόσμος του «διψάει» να τον δει στο Signal Iduna Park το βράδυ της Πέμπτης.

Τα 3.000 εισιτήρια, που εξασφάλισε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, για το συγκεκριμένο κομμάτι του «Βεστφάλεν», όπου θα τοποθετηθούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, «εξαφανίστηκαν» μέσα σε χρόνο – ρεκόρ.

Η ζήτηση, ειδικά από Έλληνες ομογενείς που ζουν στη Γερμανία, είναι πολύ μεγαλύτερη ακόμη και για ένα παιχνίδι στο οποίο ο «Δικέφαλος» δεν διεκδικεί το παραμικρό και απλά θα παίξει για την ευρωπαϊκή υστεροφημία του.

Η ΠΑΕ αποφάσισε έναν πολύ μεγάλο αριθμό εισιτηρίων να τα πάρουν οι σύνδεσμοι της Γερμανίας και αντίστοιχα ένα μεγάλο κομμάτι οι οργανωμένοι εντός Ελλάδας, που ακολούθησαν την ομάδα στο Ζάγκρεμπ, στην Μπρατισλάβα, στην Κοπεγχάγη και κάποιοι εξ αυτών –όχι πολλοί- ταξίδεψαν οδικώς μέχρι το Μπακού και το Κρασνοντάρ.

Μαζί με αυτά που κρατήθηκαν για τους κατόχους VIP εισιτηρίων διαρκείας και της ανάγκες της ομάδας, τα εισιτήρια «εξαφανίστηκαν» εν ριπή οφθαλμού και αρκετοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, που ήθελαν να ταξιδέψουν μεμονωμένα από την Ελλάδα, έμειναν με το παράπονο.

Αποτέλεσμα; Να ακουστούν πάλι γκρίνιες στα πέριξ της Μικράς Ασίας.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα