Ο Γιόβετιτς πληρώνει κάποιον που δεν ξέρει!

Ο Γιόβετιτς πληρώνει κάποιον που δεν ξέρει!

Νίκος Ρόλλας
Ο Γιόβετιτς πληρώνει κάποιον που δεν ξέρει!

bet365

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Στέφαν Γιόβετιτς, ο οποίος αποφάσισε να πληρώσει την εγχείρηση του Μιλιβόγιε Ραΐσεβιτς με τον οποίο δεν έχει μιλήσει ποτέ.

Μία απίστευτη ιστορία ανθρωπιάς είδε το φως της δημοσιότητας την Παρασκευής, με πρωταγωνιστή τον Στέφαν Γιόβετιτς.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι στην Ίντερ, ενημερώθηκε πως Μιλιβόγιε Ραΐσεβιτς έχει κόψει τους χιαστούς και χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, τα έξοδα της οποίας όμως, δεν έχει την δυνατότητα να καλύψει...

Έτσι, αποφάσισε να τον βοηθήσει ο ίδιος οικονομικά, έστω και αν ουδέποτε έχει μιλήσει με τον 22χρονο επιθετικό της Μπούντουκνοστ.

«Όταν άκουσε τι έπαθα και ενημερώθηκε πως η ομάδα μου δεν έχει την δυνατότητα να με στείλει στο Άουγκσμπουργκ, με πήρε τηλέφωνο και προσέφερε την βοήθειά μου», είπε στο επίσημο site της UEFA.

«Κανόνισε να συναντήσω έναν γιατρό που είχε και εκείνος το 2010 όταν αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα. Κάλυψε όλα τα έξοδα των εξετάσεων και πλήρωσε το χειρουργείο που είχαν πριν από λίγες μέρες στην Σερβία», τόνισε ο Ραΐσεβιτς, o οποίος ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του έδωσε μία υπόσχεση στον συμπατριώτη του: «Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να του πω πολλά, πολλά, ευχαριστώ και να υποσχεθώ πως όταν θα γυρίσω θα σκοράρω γκολ και θα του τα αφιερώνω»

 

SERIE A Τελευταία Νέα