Βέροια-Καλλιθέα 1-0

Βέροια-Καλλιθέα 1-0

Νίκος Ρόλλας
Βέροια-Καλλιθέα 1-0

bet365

Με ένα γρήγορο γκολ του Μπατιόν, η Βέροια πήρε τη νίκη επί της Καλλιθέας (1-0) και μπήκε δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κεφάλι στη... μάχη για την πρόκριση στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε η Βέροια μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Βέροιας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων.

Η «Βασίλισσα της Ημαθείας» έδειξε από το ξεκίνημα του αγώνα πως πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο χάρη στις ενέργειες του Μπατιόν, Καϊκούτ και Κόλα.

Ο πρώτος μάλιστα, ήταν και αυτός που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων στο 17ο λεπτό και άνοιξε το σκορ για την Βέροια, επιβεβαιώνοντας την υπεροχή της.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα τέρματά τους στο 34' με την κεφαλιά του Κόλα, αλλά ο Μιχελής κατάφερε να αποκρούσει. Στη συνέχεια όμως και συγκεκριμένα στο 41ο λεπτό, ο Κατσικογιάννης πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την Καλλιθέα για το υπόλοιπο του αγώνα με 10 παίκτες...

Έτσι, στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν παράσταση για έναν... ρόλο, καθώς η Καλλιθέα είχε περιοριστεί αρκετά, προσπαθώντας να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι.

Κάτι που κατάφερε, καθώς οι προσπάθειες του Καϊκούτ, του Γεωργιάδη (σ.σ δοκάρι) και του Ναζλίδη δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει, με αποτέλεσμα το 1-0 να παραμείνει μέχρι το τέλος.

Βέροια: Καντιμοίρης, Αραγόνες, Πούγγουρας, Μαραγκός, Σιώντης, Ιμπραΐμ, Μπατιόν (81΄Καρακώστας), Γεωργιάδης, Καικούτ, Μερεμπασβλί (65' Γιουσούφ), Κόλα (65' Ναζλίδης).

Καλλιθέα: Μιχελής, Σταύρου, Νόνης, Φερέιρα, Παγώνης, Τεγουσης, Κατσικογιάννης, Μπούζας (75΄Τσίπρας), Αρναρέλλης, Σμύρλης (46' Γκίνης), Προκς (46' Μασένα).

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα