Ο αντίπαλος του Γιαννακόπουλου για τις μετοχές της Μπόλτον

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ο αντίπαλος του Γιαννακόπουλου για τις μετοχές της Μπόλτον

bet365

Στο χείλος της καταστροφής βρίσκεται η Μπόλτον, καθώς οι συζητήσεις με υποψήφιους επενδυτές δεν έχουν παρουσιάσει πρόοδο. Ποιος είναι ο αντίπαλος του Στέλιου Γιαννακόπουλου.

Η Μπόλτον έχει περιέλθει σε δεινή οικονομική θέση με συνέπεια να απειλείται άμεσα με χρεοκοπία.

Τον περασμένο Απρίλιο ανακοινώθηκε πως οι ζημιές των «Τρότερς» ξεπερνούν το ποσό των 172,9 εκατ. λιρών, ενώ οι ποδοσφαιριστές της παραμένουν απλήρωτοι.

Ο ιδιοκτήτης των «Τρότερς», Έντι Ντέιβις έχει αναθέσει την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Μπόλτον στον Τρέβορ Μπιρτς, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις του με υποψήφιους αγοραστές δεν έχουν παρουσιάσει πρόοδο.

Τρία είναι τα κονσόρτιουμ που θέλουν να εμπλακούν στα κοινά του συλλόγου. Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος εκπροσωπεί το ένα εξ αυτών, ενώ ο επίσης πρώην φορ της Μπόλτον, Ντιν Χόλντσγουορθ (1997-2003) θεωρείται ως ο μεγάλος αντίπαλος του.

Η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση της Λας Πάλμας με τη Σοσιεδάδ στο Κύπελλο Ισπανίας.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, την στιγμή που το τοπίο παραμένει θολό. Η Μπόλτον κάθε μήνα παρουσιάζει ζημιές που αγγίζουν το 1 εκατ. λίρες, ενώ το συνολικό χρέος έχει αγγίξει τις 200 εκατ. λίρες!

Σε περίπτωση που η πώληση της ομάδας δεν γίνει πράξη, οι ποδοσφαιριστές της Μπόλτον κινδυνεύουν να μείνουν απλήρωτοι και τα Χριστούγεννα, ενώ θα αφαιρεθούν 12 βαθμοί!

 

Τελευταία Νέα