Σίλβα: «Ικανοποιημένοι με Τσιμίκα και Βούρο» (audio & vid)

Σίλβα: «Ικανοποιημένοι με Τσιμίκα και Βούρο» (audio & vid)

Ο Μάρκο Σίλβα επαίνεσε το νέο... αίμα του Ολυμπιακού και κυρίως τον Τσιμίκα για την απόδοσή του με τον Παναιγιάλειο. Τι είπε για τον αγώνα και τους Τσόρι και Φουστέρ.

Σίλβα: «Ικανοποιημένοι με Τσιμίκα και Βούρο» (audio & vid)

Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς στο Αίγιο για:

Το 0-4 και το τι κρατάει από τον αγώνα: Καλησπέρα σε όλους. Αυτό που θέλω να πω για το παιχνίδι είναι πως το αντιμετωπίσαμε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα. Μπήκαμε με όλον τον σεβασμό απέναντι στον αντίπαλό μας. Επρόκειτο να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο κατώτερης κατηγορίας αλλά ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Είμαστε ικανοποιημένοι από την συμπεριφορά που είχαμε στον αγώνα. Είμαστε γενικά ικανοποιημένοι από το πως αγωνιστήκαμε. Ήταν μία δίκαιη νίκη. Κατά την γνώμη μου ήταν δίκαιη με την έννοια ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν από την αρχή συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη -όπως ήταν υποχρέωσή μας- αλλά και για να πετύχουμε όσα περισσότερα γκολ γινόταν. Το καταφέραμε. Είμαστε λοιπόν ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, με τα γκολ που βάλαμε αλλά και το γεγονός πως κερδίσαμε δίκαια.

Παίξαμε σε έναν αγωνιστικό χώρο, όπου δεν είναι και πολύ εύκολο να αποδίδεις καλά. Σε άλλες στιγμές του παιχνιδιού ήμασταν καλοί και σε άλλες όχι τόσο καλοί. Όμως είμαστε ευχαριστημένοι διότι είδαμε την επάνοδο κάποιων παικτών μας που ήταν τραυματίες τον τελευταίο καιρό. Μιλάμε για τον Νταβίδ (Φουστέρ) και για την περίπτωση του Τσόρι. Πάντα είναι ωραίο να βλέπεις σε τι κατάσταση βρίσκονται και να επανέρχονται για να βοηθήσουν την ομάδα. Επίσης είχαμε και παίκτες από τους Νέους. Είδαμε την πολύ καλή απόδοση του Τσιμίκα και την βοήθεια που προσέφερε ο Βούρος όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε ικανοποιημένοι από το γεγονός αυτό και από την συνολική παρουσία των παικτών στο ματς. Τέλος θέλω επίσης να αναφερθώ στην παρουσία των φιλάθλων μας που για μία ακόμα φορά ήταν στο πλευρό μας. Η παρουσία τους ήταν πολύ σημαντική για εμάς.

Συνέντευξη Τύπου Σίλβα (Παναιγιάλειος - Ολυμπιακός) / Press Conf. (Panegialios - Οlympiacos)

Best of internet