Θεοδοσιάδης: «Μας αδικεί το σκορ»

Gazzetta team
Θεοδοσιάδης: «Μας αδικεί το σκορ»

bet365

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης πιστεύει ότι το σκορ αδικεί την Αναγέννηση Καρδίτσας, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Ηρακλή και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «Γηραιό».

Λόγο για δίκαιη νίκη του Ηρακλή έκανε στη συνέντευξη Τύπου ο Σάκης Θεοδοσιάδης, όμως θεωρεί ότι το σκορ αδικεί την ομάδα του. Ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «Γηραιό» και δήλωσε ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του.

«Συγχαρητήρια στον Ηρακλή. Ήταν μία δίκαιη νίκη. Εμείς ήρθαμε να παίξουμε με έναν καλό αντίπαλο. Ο Ηρακλής είχε ψυχολογία από τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού. Εμείς ανταποκριθήκαμε για λίγο στις απαιτήσεις του αγώνα, κυρίως στο πρώτο μέρος. Όμως και πάλι πληρώσαμε τις κακές μας αντιδράσεις στις στατικές φάσεις.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας. Το σκορ μας αδικεί. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα το παιχνίδι αυτό. Κοιτάμε ήδη από σήμερα το παιχνίδι με τη Λαμία για το πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήταν και πάλι παρών.

Καλή συνέχεια στον Ηρακλή. Ο Ηρακλής έχει ίδιο προπονητή, ίδιο σχεδόν κορμό με πέρυσι. Οι καινούριοι παίκτες αφομοιώθηκαν στο σύνολο και έτσι ο Ηρακλής έχει μία καλή ομάδα και θα πάει ακόμα καλύτερα», ήταν τα λόγια του.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα