Η αντίδραση στον Ολυμπιακό μετά την απόφαση για το ντέρμπι

Δημήτρης Τομαράς
Η αντίδραση στον Ολυμπιακό μετά την απόφαση για το ντέρμπι

bet365

Στον Ολυμπιακό δεν υπήρξε επίσημη αντίδραση μετά την τιμωρία του Παναθηναϊκού, ωστόσο στο Λιμάνι είχαν τους λόγους τους να αισθάνονται πως αποδόθηκε δικαιοσύνη.

Οι Πειραιώτες δεν έκαναν κάποια επίσημη τοποθέτηση για την απόφαση της Super League σχετικά με το ντέρμπι της Λεωφόρου, πλην όμως προφανώς και θεωρούν ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη.

Αυτό που έλεγαν με θετικό τρόπο στον Ολυμπιακό πάντως ήταν η επιλογή του δικαστή να προσθέσει το άρθρο 15, παράγραφος 6 στο σκέλος Δ που αφορά σε επεισόδια αγωνιστικού χώρου). Μία απόφαση που αφήνει έκθετη την δίωξη που ασκήθηκε από τον εισαγγελέα, που δεν είχε συμπεριλάβει σε αυτήν εκτεταμένα επεισόδια εντός του γηπέδου.

Άλλωστε επισήμως ο Ολυμπιακός είχε αντιδράσει και με ανακοίνωσή του την περασμένη Παρασκευή, παίρνοντας και θέση για τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο και για τις ευθύνες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το ντέρμπι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα