Σασουόλο - Φιορεντίνα 1-1

Σασουόλο - Φιορεντίνα 1-1

bet365

Η Φιορεντίνα προηγήθηκε στο MAPEI αλλά αναδείχθηκε ισόπαλη με την Σασουόλο (1-1) χάνοντας την ευκαιρία να πατήσει στην κορυφή.

Η ομάδα του Πάουλο Σόουζα θα μπορούσε με νίκη να βρεθεί -έστω προσωρινά- στο Νο1 της Serie A αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο στην έδρα της αήττητης εντός, Σασουόλο, για την οποία εξέτισε την πρώτη από τις τρεις αγωνιστικές τιμωρίας ο Μπεράρντι.

Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Ιλιτσιτς από τον Ατσέρμπι, όμως δεν άργησαν να ανοίξουν το σκορ αφού στο 5' ο Ιλιτσιτς έκανε τη σέντρα από δεξιά και αφού ο Τζουζέπε Ρόσι δεν μπόρεσε, ο Μπόρχα Βαλέρο τελείωσε τη φάση από κοντά (0-1). Η Σασουόλο ξύπνησε απότομα ύστερα από το νωθρό ξεκίνημα, όμως ο σκόρερ ήταν αυτός που βρέθηκε κοντά σε νέο γκολ μετά το λάθος του Κονσίλι. Το φάουλ του Σανσόνε έφυγε έξω, ο Ματίας Βεσίνο έβαλε κόντρα στο σουτ του Ντεφρέλ και ο Ταταρουσάνο πρόλαβε να πέσει στα πόδια του Φλόκαρι. Πριν το ημίχρονο, ο τελευταίος έκανε τη ζημιά στους Βιόλα. Στο 42' ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Σανσόνε νίκησε στον αέρα τρεις αμυνόμενους και με κεφαλιά τρύπησε τα χέρια του Ταταρουσάνου (1-1).

Στην επανάληψη το ματς ήταν ανοικτό. Το βολέ του Σανσόνε κόπηκε και ο Μισιρόλι δεν κατάφερε να σκοράρει μέσα από την περιοχή για τους Νεροβέρντι, ενώ για την Φιορεντίνα ο Βεσίνο σούταρε ψηλά. Ο Μανουέλ Πασκουάλ βγήκε από αριστερά αλλά το καλό σουτ του απέκρουσε δύσκολα ο Κονσίλι και η Σασουόλο ήταν μάλλον η καλύτερη ομάδα. Στο 67' ο Φλόκαρι κατέβασε σέντρα του Βρσάλικο και σούταρε αλλά ο Γκονσάλο πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλα και να κόψει. Τη σέντρα-σουτ του Ιλιτσιτς δεν πρόλαβε ο Κάλινιτς -μπήκε ξανά αλλαγή- ενώ στην τελευταία φάση στην οποία οι Βιόλα ζήτησαν πέναλτι, ο Ματέο Πολιτάνο έχει γυρίσει πλάτη και δεν υπάρχει κάτι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα