Βενγκέρ: «Μεγάλο πλήγμα με Αλέξις» (gTV)

Βενγκέρ: «Μεγάλο πλήγμα με Αλέξις» (gTV)

bet365

Σάντσες και Κοσιελνί τραυματίστηκαν στο ματς με τη Νόριτς και πολύ δύσκολα θα προλάβουν τον... τελικό με τον Ολυμπιακό! Επιβεβαίωσε ο Βενγκέρ, πρόβλημα και με Καθόρλα!

Αρσέν Βενγκέρ σε... κρίση, αφού η «κατάρα» των τραυματισμών δε σπάει για την Αρσεναλ! Σάντσες και Κοσιελνί τραυματίστηκαν στο ματς με τη Νόριτς, αποχώρησαν από το ματς και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Νησί πολύ δύσκολα θα προλάβουν τον τελικό με τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα! Ο καλύτερος αμυντικός των Λονδρέζων αποχώρησε στο 10' με πρόβλημα στο ισχίο, σφαδάζοντας στους πόνους! Αλλωστε, η απουσία του έβαλε και τη Νόριτς στο ματς, αφού ο Γκάμπριελ δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Γκράμπαν! Τα δυσάρεστα συνεχίστηκαν και στο 67' οι Λονδρέζοι υπέστησαν νέο σοκ! Ο Αλέξις αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να συνεχίσει το ματς.

Θα πάρει την πρόκριση στους «16» του Champions League o Ολυμπιακός; Η νίκη των «ερυθρολεύκων» βρίσκεται σε απόδοση 4.20 στην Interwetten.

Το ιατρικό δελτίο της Αρσεναλ ολοένα και μεγαλώνει, αφού τη δεδομένη στιγμή προβλήματα αντιμετωπίζουν οι: Γκιμπς, Αρτέτα, Κοκλέν, Γουίλσιρ, Ροζίτσκι, Γουόλκοτ, Γουέλμπεκ, Κοσιελνί, Σάντσες!

Βενγκέρ: «Μεγάλο πλήγμα με Αλέξις»

Ο Αρσέν Βενγκέρ επιβεβαίωσε τα άσχημα νέα τονίζοντας πως ο τραυματισμός του Αλέξις είναι ένα σοβαρό πλήγμα. «Χάσαμε τον Αλέξις, δεν ξέρω για πόσο χρονικό διάστημα, θα είναι έξω, αλλά αυτό είναι ένα μεγάλο πλήγμα. Ο τραυματισμός του Κοσιελνί θα επανεκτιμηθεί αύριο, ενώ πρόβλημα υπάρχει και με τον Καθόρλα, ο οποίος τελείωσε το ματς κουτσαίνοντας λόγω προβλήματος στο γόνατο» τόνισε ο Αλσατός και πρόσθεσε: «Ο Αλέξις ήταν μια σημαντική απώλεια, θα μπορούσε να κάνει πολλές κούρσες και να προκαλέσει ρήγματα στους αντιπάλους του».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα