Λας Πάλμας – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 0-2

Gazzetta team
Λας Πάλμας – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 0-2

bet365

Με γκολ και ασίστ του Λούκας (2-0), η Ντεπορτίβο πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Λας Πάλμας και έκανε άλμα στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Τρεις βαθμούς μπροστά της η Θέλτα, που πήρε στο τέλος την νίκη με 2-1 επί της Χιχόν.

Οι Γαλιθιάνοι έφυγαν με όλους τους βαθμούς από τα Κανάρια Νησιά, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 19' με τον Κάνι να πλασάρει τον Βάρας, ύστερα από ασίστ του Λούκας Πέρεθ. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ σφράγισε το τρίποντο για την Ντέπορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, πλασάροντας στην αντεπίθεση τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.


Λύτρωση με Νολίτο

Το φάντασμα της νίκης επί της Μπαρτσελόνα στοίχειωνε για μία ακόμη φορά τη Θέλτα, που με το 1-1, κινδύνευε να επεκτείνει το αρνητικό εντός έδρας σερί της, που την ήθελε χωρίς νίκη από το θρίαμβο επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης δύο μήνες πριν. Ωστόσο, το γκολ του Νολίτο στο 84' έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και η ομάδα του Βίγο πήρε το τρίποντο που την έφερε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 15' με τον Ορεγιάνα, αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση στο 65' από τον Κάστρο, πριν ο φοβερός φέτος Νολίτο βάλει με αρκετή δόση τύχης το δεύτερο τέρμα της Θέλτα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα