Καϊσίνια: «Πιο πλήρης ο Χιμένες από τον Μήτρογλου»

Καϊσίνια: «Πιο πλήρης ο Χιμένες από τον Μήτρογλου»

bet365

Ο πρώην τεχνικός της Σάντος Λαγκούνα και ασίσταντ στον Παναθηναϊκό, Πέδρο Καϊσίνια χαρακτήρισε πιο πλήρη επιθετικό τον Χιμένες σε σχέση με τον Κώστα Μήτρογλου.

Ο Ραούλ Χιμένες αποτελεί τον βασικό ανταγωνιστή του Κώστα Μήτρογλου στην εμπροσθοφυλακή της Μπενφίκα από την στιγμή που η θέση του Ζόνας στην ενδεκάδα θεωρείται καπαρωμένη.

Ο 24χρονος Μεξικανός επιθετικός έκλεψε την παράσταση στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπενφίκα κόντρα στην Αστάνα στο πλαίσιος της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ σκοράροντας και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Ο Καϊσίνια ισχυρίστηκε πως ο Χιμένες μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο συγκριτικά με τον Κώστα Μήτρογλου.

«Ο Χιμένες είναι πιο πλήρης από τον Μήτρογλου. Ο 'Μήτρο' είναι πιο πολύ παίκτης τακτικής. Ο Χιμένες είναι πιο δυναμικός και διαθέτει ένα ευρύτερο φάσμα δραστηριότητα.

Διαθέτει μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αντίληψη και είναι πιο παραγωγικός. Επίσης θεωρώ πως είναι πιο επικίνδυνος στη μεγάλη περιοχή. Μπορεί να σημειώσει και άλλα γκολ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πέδρο Καϊσίνια διετέλεσε την σεζόν 2008/09 βοηθός του Ζοζέ Πεσέιρο, όταν ο Κώστας Μήτρογλου αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

 

Τελευταία Νέα