Γρίγκορτσουκ:«Κάναμε περισσότερα απ' όσα μπορούσαμε»

Γρίγκορτσουκ:«Κάναμε περισσότερα απ' όσα μπορούσαμε»

Απόστολος Παγώνης
Γρίγκορτσουκ:«Κάναμε περισσότερα απ' όσα μπορούσαμε»

bet365

Ο προπονητής της Καμπάλα εμφανίστηκε ικανοποιημένος στη συνέντευξη Τύπου υποστηρίζοντας πως δεν ντρέπεται για το πως έπαιξε η ομάδα, αλλά και για την συνολική παρουσία στο Europa League.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Γρίγκορτσουκ, τόνισε: «Στεναχωρηθήκαμε από το αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι. Είναι δύσκολο να παίζεις και να ξέρεις ότι δεν θα περάσεις. Έπρεπε όμως να σηκώσουμε το κεφάλι και να προχωρήσουμε διεκδικώντας ότι καλύτερο. Πρέπει να σημειώσω ότι οι παίκτες μου δεν έχουν την εμπειρία, αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους. Ήταν επαγγελματίες και έχω μόνο καλά λόγια να πω για την προσπάθειά τους. Τώρα θα πάμε στο τελευταίο ματς να κερδίσουμε για να πάρουμε την τρίτη θέση στον όμιλο».

Για το αν η ομάδα του διεκδικούσε πιο έντονα τη νίκη είπε: «Ίσως ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν ήμασταν πιο επιθετικοί και καλύτεροι στην τελική ενέργεια. Έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί και πιο έξυπνοι».

Για την διαιτησία είπε: «Δεν μου άρεσε καθόλου η διαιτησία στο σημερινό παιχνίδι».


Για την απόδοση της ομάδας του και την πιθανή ενίσχυσή της: «Πάντα θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα. Δώσαμε όμως και το 100% από τις δυνατότητές μας. Η δική μας ομάδα για να σταθεί σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να παίζουμε πολύ καλά και να έχουμε την τύχη μαζί μας, κάτι που έλειψε από τα ματς με Κράσνονταρ και την Ντόρτμουντ. Από εκεί και πέρα καλά θα ήταν να είχαμε και τρεις-τέσσερις παίκτες σε κάθε θέση. Για σήμερα είπα στους παίκτες μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Κάναμε καλή δουλειά. Έχουμε τη συνείδησή μας καθαρή. Δε ντρεπόμαστε για το πώς παίξαμε σήμερα, ούτε για όλη την παρουσία μας στους ομίλους. Νομίζω ότι κάναμε και περισσότερο απ’ ότι μπορούσαμε. Σίγουρα θα αναλύσουμε τα λάθη μας και θα συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα».

Για τις αλλαγές που έκανε ανέφερε: «Σήμερα έπαιξαν όσοι ήταν καλύτερα προετοιμασμένοι».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα