Το «τρένο» του Άρη πέρασε κι από την Πτολεμαϊδα!

Το «τρένο» του Άρη πέρασε κι από την Πτολεμαϊδα!

Gazzetta team
Το «τρένο» του Άρη πέρασε κι από την Πτολεμαϊδα!

bet365

Ο Άρης πέρασε και από την Πτολεμαΐδα κερδίζοντας με 2-1 τον Εορδαϊκό. Για τους Θεσσαλονικείς που είχαν δύο αποβολές (Καζναφέρης και Νλουντούλου) τα τέρματα πέτυχαν οι Τάτος και Ντούνης, ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε ο Μαυροματίδης.

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της έντονης βροχόπτωσης, ο Άρης πέρασε δια πυρός και σιδήρου από την πόλη της Πτολεμαϊδας κερδίζοντας τον Εορδαϊκό με 2-1. Οι Θεσσαλονικείς σήμερα έπαιξαν για το αποτέλεσμα και το πέτυχαν καθώς ο αγωνιστικός χώρος που ήταν στην κυριολεξία βούρκος δεν βοηθούσε για πολλά πράγματα. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου που αγωνίστηκε με 9 παίκτες από το 72ο λεπτό στάθηκε τυχερή στην πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι.

Η ομάδα του Εορδαϊκού ζήτησαν πέναλτι στο 6ο λεπτό για μαρκάρισμα του Ιντζίδη πάνω στον Γιόνδη ο διαιτητής της αναμέτρησης Κατσικογιάννης είχε διαφορετική άποψη και συνέχισε το παιχνίδι. Στο 14ο λεπτό ο Άρης κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι που έκανε ο Κλάζογλου με τον Τάτο να ευστοχεί από τα 11 βήματα. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια ανοίχτηκαν πιέζοντας την εστία του Σιδεράκη. Στο 21΄μετά από σουτ του Αμαραντίδη, ο τερματοφύλακας του Άρη εκτινάχθηκε και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 36' οι «κίτρινοι» αγωνίστηκαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καζναφέρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν το εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Εορδαϊκού με τον Άρη στην δεύτερη μόλις επίσκεψή του στα καρέ του Περπερίδη πέτυχε το δεύτερο γκολ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ρόβας βρήκε τον Ντούνη, ο οποίος κατέβασε πολύ ωραία και με δυνατό σουτ έγραψε το 0-2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΥΖΕΡΙΔΗ ΣΤΟ GAZZETTA

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κοίταξαν στα μάτια τον Άρη και προσπάθησαν να πάρουν ότι καλύτερο μπορούσαν. Στο 49΄δυνατό σουτ του Γιόνδη λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Σιδεράκη και κατέληξε σε κόρνερ. Στο 60' ήρθε η μειώσει του σκορ με τον Μαυροματίδη με κοντινή κεφαλιά. Η ομάδα της Πτολεμαϊδας πίεσε την εστία του Σιδεράκη για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Όπως στο 67΄όταν ο Χαραλαμπίδης βρέθηκε στην μικρή περιοχή με τον Ν΄Λουντούλου με δεύτερη προσπάθεια να σταματάει την προσπάθεια του.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν ν' αγωνίζονται με 9 παίκτες από το 72ο λεπτό καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ν' Λουντούλου. Στο 79΄ είχαμε άλλη μια εξαιρετική επέμβαση του Σιδεράκη σε σουτ του Ιωαννίδη από την μεγάλη περιοχή. Μέχρι και το τέλος του αγώνα η άμυνα του Άρη πέρασε δύσκολές καταστάσεις όμως κράτησε την νίκη και τους τρεις βαθμούς.


Οι συνθέσεις:

Eoρδαϊκός: Περπερίδης, Πασχαλίδης, Συμεωνίδης, Λιάμης (87' Ρέββας), Κλάζογλου, Κουλίδης, Σερσεμής, Αμαραντίδης (80' Ακριτίδης), Γιόνδης, Χαραλαμπίδης, Μαυροματίδης

Άρης: Σιδεράκης, Καλογέρης, Τσουμάνης, Ρόβας, Μελισσάς, Ιντζίδης, Καζναφέρης, Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης (70' Κυβελίδης), Τάτος (74' Σαμαράς), Ντούνης (46' Πόι)

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα