Καμπιάσο: «Θα τα δώσουμε όλα με Άρσεναλ»

Αντώνης Σαούλης
Καμπιάσο: «Θα τα δώσουμε όλα με Άρσεναλ»

bet365

Αφού αρχικά χαρακτήρισε την ήττα από την Μπάγερν ως εντός προγράμματος, στην συνέχεια ο Εστεμπάν Καμπιάσιο τόνισε πως οι Πειραιώτες θα τα δώσουν όλα με την Άρσεναλ για την πρόκριση στους «16».

Ο Αργεντίνος μέσος του Ολυμπιακού μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ SPORT ανέφερε αρχικά: «Ξέραμε πως μπορούσε να καταλήξει έτσι το παιχνίδι. Γνωρίζαμε πως το παιχνίδι θα μπορούσε να καταλήξει έτσι. Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε».

Για την συνέχεια: «Θα προσπαθήσουμε να εστιάσουμε στο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη με την Άρσεναλ. Πήραμε ένα μάθημα για το που μπορούμε να κοιτάξουμε τα λάθη μας τόσο για το επόμενο ματς όσο και τα υπόλοιπα της χρονιάς και με την Άρσεναλ θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση».

Για το πως θα παίξει ο Ολυμπιακός απέναντι στους Άγγλους: «Έχουμε δύο επιλογές. Η πρώτη που είναι λανθασμένη είναι να πιστέψουμε πως μπορούμε να επαναπαυτούμε στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και υπάρχει ο κίνδυνος. Η δεύτερη να παλέψουμε όσο μπορούμε για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για τον ίδιο και την προσαρμογή του στην Ελλάδα: «Όλα πάνε καλά στην Ελλάδα, η οικογένειά μου περνάει καλά εδώ, αλλά το σημαντικό είναι να πηγαίνουν καλά τα αποτελέσματα».

Για τα όσα είπε με τον Γκουαρντιόλα: «Πρόκειται για τον καλύτερο προπονητή και δεν το ανακαλύπτω εγώ. Ίσως και τον καλύτερο στην ιστορία του ποδοσφαίρου που άλλαξε το ποδόσφαιρο».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα