Ολυμπιακός: Με... τρία αποτελέσματα στους «16»

Ολυμπιακός: Με... τρία αποτελέσματα στους «16»

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Με... τρία αποτελέσματα στους «16»

bet365

Και τώρα... Τελικός! Στις 9 Δεκεμβρίου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρσεναλ και με... τρία αποτελέσματα περνά στους «16» του Champions League!

Ο Ολυμπιακός αφήνει το άσχημο βράδυ στο Μόναχο και πλέον είναι έτοιμος για το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ραντεβού των τελευταίων ετών! Αντίπαλος στον τελικό, η Αρσεναλ, με τους Πειραιώτες να έχουν το δικό τους... μαξιλαράκι ασφαλείας! Στις 9 Δεκεμβρίου στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» οι «Ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν τους Λονδρέζους για μια θέση στις «16» καλύτερες ομάδες του Champions League!

Ο Ολυμπιακός με τις τρεις διαδοχικές του νίκες έφτασε τους εννέα βαθμούς και βρίσκεται στο +3 από την Αρσεναλ! Η κατάσταση είναι... απλή, με τους γηπεδούχους να έχουν το πλεονέκτημα... τριών αποτελεσμάτων! Με νίκη ή ισοπαλία ο Ολυμπιακός βρίσκεται πανηγυρικά στην επόμενη φάση, όμως περνά και με... ήττα! Αν οι Πειραιώτες χάσουν από τους «κανονιέρηδες» 1-0 ή 2-1 θα έχουν κατακτήσει τη 2η θέση, αφού το 3-2 στο Emirates τους έχει δώσει το πάνω χέρι!

Ομως, δεν θέλει ήττα με δυο γκολ διαφορά ή με... 4-3. Αν οι «ερυθρόλευκοι» ηττηθούν 3-2, τότε θα μετρήσει η συνολική διαφορά τερμάτων στον όμιλο!

Η Βαθμολογία

1. Μπάγερν 12 17-3

2. Ολυμπιακός 9 6-10

3. Άρσεναλ 6 9-10

4. Ντιναμό Ζ. 3 3-12

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα