Οι οδηγίες του Ολυμπιακού για τον κόσμο του

Δημήτρης Τομαράς
Οι οδηγίες του Ολυμπιακού για τον κόσμο του

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προέβη σε σχετική ενημέρωση προς τους φιλάθλους της ομάδας για τον αγώνα με την Μπάγερν στο Μόναχο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που βγήκε και στα γερμανικά αναφέρει: «Η αστυνομία του Μονάχου θα ήθελε να σας δώσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με την παραμονή σας στον αγώνα. Η κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα επιβάλλει μεγάλη προσοχή από όλους. Η αστυνομία του Μονάχου δίνει μεγάλη έμφαση στο θέμα τις δικής σας ασφάλειας. Δράσεις και μέτρα συμφωνήθηκαν και επιβεβαιώθηκαν και σε συνεννόηση με την ΠΑΕ.

Ειδικά λόγω της επικαιρότητας η χρήση βεγγαλικών μπορεί να οδηγήσει σε πανικό. Αυτό μπορεί να έχει τραγικό αποτέλεσμα. Σας εφιστούμε την προσοχή να μην χρησιμοποιείτε βεγγαλικά και ειδικά κροτίδες. Σας παρακαλούμε να συμπεριφέρεστε κόσμια και ήρεμα, ειδικά στις εισόδους. Να υπακούτε στις εντολές τις αστυνομίας, των σεκιούριτι και των μεγαφώνων του Σταδίου.
Σε περίπτωση που παρατηρήσετε κάτι ύποπτο, ενημερώστε αμέσως έναν αστυνομικό ή καλέστε την αστυνομία στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 110!
Η αστυνομία είναι σε συνεχή επαφή με τον διοργανωτή. Σε περίπτωση κινδύνου θα σας ειδοποιήσουμε από τα μεγάφωνα του γηπέδου, όπως επίσης από το προφίλ της αστυνομίας στο Facebook και στο Twitter.
Μετάβαση στο γήπεδο
Οι πινακίδες στον αυτοκινητόδρομο θα σας οδηγήσουν προς το γήπεδο (Allianz Arena). Τα λεωφορεία και επιβατικά Ι.Χ. μπορούν να παρκάρουν στο "Parkplatz Nord" το οποίο λειτουργεί ως πάρκινγκ τον φιλοξενούμενων. Από εκεί η πορεία προς το γήπεδο και την είσοδο της θύρας "Nord" των φιλοξενούμενων είναι μόνο μερικά λεπτά με τα πόδια.
Με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς χρησιμοποιείτε το μετρό U6 μέχρι τον σταθμό Fröttmanning. Το εισιτήριο του αγώνα δεν χρησιμεύει ως εισιτήριο μεταφοράς προς το γήπεδο. Πληροφορίες για τα εισιτήρια και τις τιμές θα βρείτε στο www.mvv-muenchen.de. Κατευθυντήριες γραμμές της αστυνομίας του Μονάχου».
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα