Στηρίζει τη Ροστόβ o Σαββίδης

Στηρίζει τη Ροστόβ o Σαββίδης

Στηρίζει τη Ροστόβ o Σαββίδης

bet365

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με δηλώσεις στον ρωσικό τύπο αποκάλυψε πως θέλει να συνεχίσει να χρηματοδοτεί τη Ροστόβ, με ένα ποσό που μπορεί να φτάνει τα 2,3 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο Ιβαν Σαββίδης με δηλώσεις του στο Чемпионат-Ростов ανέφερε ότι θέλει να συνεχίζει να στηρίζει το ποδόσφαιρο της περιοχής και τη χρηματοδότηση της Ροστόβ. «Έχω πει ότι είμαι έτοιμος να γίνω βασικός σπόνσορας στη Ροστόβ. Δεν με νοιάζει ο τίτλος μου, αν θα είμαι πρόεδρος ή όχι. Αν θέλουμε να διατηρήσουμε το ποδόσφαιρο στο Ροστόβ, θα πρέπει να λάβουμε δράση.

Έχω προτείνει ένα πενταετές πλάνο οικονομικής στήριξης, ώστε ένα γκρουπ χορηγών να χρηματοδοτεί τον σύλλογο. Αν, όμως, το μπάτζετ είναι μεγάλο, ας πούμε 1 δισ. ρούβλια, τότε θα πρέπει να ξέρουμε ακριβώς από που θα προέρχονται. Από τις πωλήσεις εισιτηρίων, από τις πωλήσεις προϊόντων, από τη χρηματοδότηση της περιφέρειας και τους σπόνσορες. Έχω πει στη διοίκηση ότι είμαι έτοιμος να στηρίξω τη Ροστόβ, όπως έκανα σε αυτή τη σεζόν: με ένα ποσό στα 150-160 εκατ. ρούβλια (2,15-2,3 εκατ. ευρώ)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα