Κρίλια Σοβέτοβ - Κρασνοντάρ 0-4

Κρίλια Σοβέτοβ - Κρασνοντάρ 0-4

bet365

Η Κρασνοντάρ ήταν εντυπωσιακή, θύμισε την περσινή ομάδα και διέλυσε με 4-0 την Κρίλια Σοβέτοβ στη Σαμάρα.

Ο αγωνιστικός χώρος του «Μέταλουργκ» είχε τα χάλια του, όμως η Κρασνοντάρ δείχνει ότι έχει βρει τον εαυτό της. Οι ταύροι δεν πτοήθηκαν και με τον Αρί να κάνει ακόμη μία πολύ καλή εμφάνιση, διέλυσαν με 4-0 την Κρίλια Σοβέτοβ στη Σαμάρα, θυμίζοντας κάτι από την περσινή ομάδα.

Ο Κόνονοβ σιγά-σιγά εγκαταλείπει το εκτεταμένο rotation και αυτό έχει θετική επίδραση. Οι παίκτες του ήταν καλύτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και έχασαν την πρώτη ευκαιρία μόλις στο 1’, όταν η κεφαλιά του Αρί πέρασε λίγο άουτ. Ακολούθησαν δύο καλά μακρινά σουτ των Ντραγκούν (5’) και Μολό (11’) για τους γηπεδούχους, που κράτησαν μέχρι να μπει το πρώτο γκολ. Ο Αχμέντοβ (14’, 15’) σπατάλησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για την Κρασνοντάρ, πριν έρθει το 0-1 στο 37’. Ο Μαμάεβ γύρισε πανέμορφα στη περιοχή, έκανε το σουτ με αριστερό και η μπάλα κόντραρε πριν καταλήξει στα δίχτυα του Κονιουχόβ για το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι απλά κυριάρχησαν και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους. Ο Σμόλοβ (52’, 54’) πλησίασε στο γκολ σε δύο περιπτώσεις, πριν το πετύχει στο 61’. Ο Αρί έκανε την κεφαλιά και ο Ρώσος το σουτ στην κίνηση με το αριστερό, με την μπάλα να βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι, πριν καταλήξει στα δίχτυα για το 0-2. Τα πάντα είχαν τελειώσει. Χωρίς ψυχολογία οι γηπεδούχοι έγιναν έρμαιο στις ορέξεις των παικτών του Κόνονοβ, με τον Αρί να βλέπει το σουτ του να περνάει λίγο άουτ στο 75’ και να δίνει την ασίστ στον Μαμάεβ, που στο 77’ έκανε το 0-3 από κοντά. Στο 80’ ο Σμόλοβ πλησίασε στο 0-4, το οποίο τελικά πέτυχε ο Αρί με πανέμορφη λόμπα στο 87’!

Κρίλια Σοβέτοβ (Φρανκ Φερκότερεν): Κονιουχόβ, Μπουρλάκ, Νάντσον, Ταράνοβ, Μπατό (69' Ρόντιτς), Τσαλάγκοβ, Γκαμπούλοβ (79' Τσότσιεβ), Ντραγκούν (46' Γιάκοβλεβ), Πομένκο, Μολό, Γιάχοβιτς

Κρασνοντάρ (Ολέγκ Κόνονοβ): Ντικάν, Γιετζέιτσικ, Σίγκουρντσον, Γκράνκβιστ, Καλέσιν (72' Μαρκόβ), Καμπορέ, Αχμέντοβ, Γκαζίνσκι (68' Τορμπίνσκι), Μαμάεβ (81' Μπιστρόβ), Σμόλοβ, Αρί

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα