Φρεσκάρει, αλλά δεν... αλλάζει τον Ολυμπιακό ο Μάρκο Σίλβα

Φρεσκάρει, αλλά δεν... αλλάζει τον Ολυμπιακό ο Μάρκο Σίλβα

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα φρεσκάρει την 11άδα του για το ματς με τον Πλατανιά, αλλά δεν αλλάζει στόχο, που δεν είναι άλλος από τη νίκη σε συνδυασμό με το καλό ποδόσφαιρο.

Στις 19:30, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πλατανιά Χανίων στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση για φέτος. Την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με σκορ 3-1, ωστόσο για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Αρκετά διαφορετικά.

Ο Μάρκο Σίλβα ετοιμάζεται να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές, έχοντας αποκλείσει από την αποστολή τους Ρομπέρτο, Σιόβα, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Σεμπά, Ιντέγε, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνη.

H Vistabet σου προσφέρει bonus μέχρι και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά.

Επίσης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Φουστέρ που συνέχισε τη θεραπεία του ενώ ο Μανιάτης το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Ετσι, η 11άδα που αναμένεται να δούμε είναι: Καπίνο κάτω από τα δοκάρια και Σαλίνο, Τσιμίκας στα άκρα με τους Αυλωνίτη - Ντα Κόστα στόπερ. Τζανδάρης και Ζντιέλαρ θα βρίσκονται στα χαφ με τους Κολοβό-Γιαννιώτα στα άκρα της επίθεσης. Ο Φινμπόγκασον θα είναι στην κορυφή με τον Τσόρι να έχει ρόλο οργανωτή.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα