Άνοιγμα του φακέλου Ολυμπιακός-Βέροια ζητάει ο Απόλλωνας

Gazzetta team
Άνοιγμα του φακέλου Ολυμπιακός-Βέροια ζητάει ο Απόλλωνας

bet365

Ο Απόλλωνας θα ζητήσει το άνοιγμα του φακέλου της υπόθεσης Ολυμπιακός-Βέροια, έχοντας ήδη κάνει κινήσεις για την αναψηλάφηση της απόφασης για τον υποβιβασμό της Κέρκυρας με την παραμονή του Λεβαδειακού.

Στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ θα καταθέσει αίτημα ο Απόλλωνας Σμύρνης, για να ανοίξει ξανά ο φάκελος του αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια. Στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» επιθυμούν η υπόθεση να φτάσει στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, που αποτελείται πλέον από τακτικούς δικαστές ώστε να εξεταστεί ξανά το θέμα έχοντας πλέον και την μαρτυρία του Γκιγιέρμο Πέρεθ για το εν λόγω ματς.

Όπως τονίζει η πλευρά του Απόλλωνα από την στιγμή που υπάρχουν πάνω από δύο μαρτυρίες για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, θα πρέπει η Βέροια να υποβιβαστεί και να πάρει την θέση της ο ίδιος.

Επίσης, με έγγραφο που έστειλε την Δευτέρα στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θέλει να γίνει ξανά αναψιλάφιση της απόφασης ανόδου του Λεβαδειακού στη θέση της Κέρκυρας. Μάλιστα, ο Απόλλωνας ζητάει να σταματήσουν να παίζουν τόσο ο ίδιος στη Football League όσο και ο Λεβαδειακός στην Super League μέχρι να τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα