Νέο συμβόλαιο σε Κόουλμαν για την επιτυχία της Ουαλίας

Κώστας Ζάλιαρης
Νέο συμβόλαιο σε Κόουλμαν για την επιτυχία της Ουαλίας

bet365

Καθοδηγώντας την εθνική ομάδα της Ουαλίας για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Euro, ο Κρις Κόουλμαν αναμένεται να απολαύσει τους καρπούς των κόπων του, εφόσον φυσικά συμφωνήσει στο νέο συμβόλαιο που του προσφέρθηκε!

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του τελευταίου αγώνα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κόντρα στην Ανδόρα, έχουν υπάρξει συζητήσεις για να συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της Ουαλίας και δεν είναι καθόλου δύσκολο οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια...

Να ολοκληρώσει θετικά τις υποχρεώσεις στα προκριματικά του Euro θέλει η Ουαλία, με τη Novibet να προσφέρει σε απόδοση 1.73 τη νίκη των Βρετανών από το πρώτο ημίχρονο.

«Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και σαν τυπικό το ζήτημα, ωστόσο, θα πρέπει να υπάρξει το σωστό πλάνο πάνω στο οποίο θα βαδίσουμε τα επόμενα χρόνια. Όλα εξαρτώνται από τους στόχους της Ομοσπονδίας και τις βλέψεις της για την εθνική ομάδα, όχι από τους όρους που θα υπάρχουν στο συμβόλαιό μου. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε εξίσου καλά και όταν έρθει η ώρα για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ώστε να μπορέσουμε να πάμε και στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση» είπε ο Κρις Κόουλμαν.

 

EURO Τελευταία Νέα